کد خبر: ۵۵۷۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳

میزان افزایش دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

باوجودی که به اواسط دی ماه نزدیک می‌شویم و باید حقوق و دستمزد کارگران سال آینده مشخص شود، اما همچنان خبری از برگزاری جلسات تعیین مزد نیست.
میزان افزایش دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد

مخاطب۲۴- باوجودی که وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی چندی پیش قول مساعد در تشکیل جلسه برای تعیین مزد کارگران داده بود، اما هنوز اعضای شورای عالی کار باخبر از زمان برگزاری این جلسه و یا به جمع بندی بر سر افزایش حقوق کارگران نرسیده‌اند.



رشد شتابان قیمت کالا‌های اساسی و افزایش چندباره قیمت ها، قدرت خرید کارگران را به طرز چشمگیری کاهش داده است و از آنجایی که قرار بود نرخ دستمزد‌ها متناسب با تورم باشد، اما شتاب تورم آن‌قدر سریع است که جبران هزینه‌های کارگران را نمی‌کند.



فرشاد اسماعیلی، فعال حوزه کارگری با اشاره به میزان افزایش دستمزد کارگران در سال آینده گفت: جلسات شورای عالی کار پیرامون افزایش حقوق و دستمزد کارگران در سال آینده هنوز تشکیل نشده است که انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر جلسات به منظور بررسی وضعیت معیشتی کارگران تشکیل شود تا مزد ۱۴۰۴ با شرایط واقعی تری تعیین شود.

بیشتر بخوانید


وی افزود: میزان افزایش دستمزد کارگران در سال آینده احتمالا طبق روال سال‌های اخیر جلو می‌رود و به نظر می‌رسد دولت مطابق کارمندان دولت برای کارگران نیز همان نسخه را بپیچد و تفاوتی قائل نشود.



این فعال حوزه کارگزی در مورد میزان تغییر پاداش و عیدی کارگران بیان کرد: پاداش و عیدی که تابعی از میزان دستمزد کارگران است و براساس میزان حقوق پایه سنجیده می‌شود، بنابراین بعید است تغییری در نرخ آن اعمال شود.

برچسب ها: مزد کارگران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟ درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به سخنگوی وزارت خارجه نوشت: ‏دست خدا و حمایت جمعیِ مردم ایران بدرقه راهتان.
برگزیده
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟ کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: امسال علاوه بر بیماری‌های خاصی که در سال‌های قبل نیز مانع از سفر حج بوده است، بیماران دیالیزی نیز به این لیست اضافه شده‌اند.
پرواز کاملا زنانه به فضا! پرواز کاملا زنانه به فضا!
پرواز فضایی کاملا زنانه «بلو اوریجین» روز دوشنبه ۱۴ آوریل همراه با «کیتی پری» خواننده آمریکایی راهی مقصد خود می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر