کد خبر: ۵۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰

تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد

به پیشنهاد شورای عالی بیمه سلامت کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه، تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش دولتی و خصوصی در سال ۱۴۰۱ تعیین شد.
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد

تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد، به پیشنهاد شورای عالی بیمه سلامت کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه، تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش دولتی و خصوصی در سال ۱۴۰۱ تعیین شد.

تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد

در سال ۱۴۰۱، تعرفه‌ خدمات درمانی در بخش خصوصی ۱۹/۵ درصد و در بخش خصوصی ۲۴ درصد افزایش یافت. میانگین افزایش قیمت خدمات درمانی در سال ۱۴۰۱ از جمله قیمت ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۱، قیمت خدمات دندانپزشکی سال ۱۴۰۱، تعرفه خدمات آزمایشگاه در سال ۱۴۰۱،‌ قیمت مشاوره و روانشناسی سال ۱۴۰۱ و دیگر تخصص‌ها،‌ طبق مصوبه‌ی دولت در بخش خصوصی، یعنی حدود ۲۴ درصد خواهد بود.
 
بنابر مصوبه هیات وزیران ویزیت پزشکان و دندانپزشکان در بخش دولتی ٢٣ هزار و ٣٠٠ تومان، ویزیت پزشکان و ویزیت دندانپزشکان متخصص ٢٩ هزار تومان، ویزیت فوق تخصص ٣۵ هزار و ٢٠٠ تومان خواهد بود.
 
 
همچنین در بخش خصوصی ویزیت پزشکان و دندانپزشکان عمومی ۶٩ هزار تومان، ویزیت پزشکان و ویزیت دندانپزشکان متخصص ١٠۴ هزار تومان و ویزیت فوق تخصص و ویزیت فلوشیپ ١٣٢ هزار تومان خواهد بود
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
 
تعرفه‌های پزشکی سال ١۴٠١ اعلام شد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر