مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
اظهارات حمید رسایی، نماینده عضو جبهه پایداری، خصوصاً ادعای اخیرش با قید عبارت «حذف رئیسی» درباره اتفاقی که بر سر رئیسجمهور پیشین روی داد، دادِ همه از جمله یک روزنامه اصولگرا را درآورده است، تا جاییکه این روزنامه خواستار برخورد هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با رسایی و همفکرانش شد.
مخاطب۲۴- روزنامه خراسان در یادداشتی به ادعاهای تندوتیز حمید رسایی در مجلس خصوصاً اظهارنظرش درباره رئیسجمهور پیشین واکنش نشان داد.
این روزنامه در این زمینه نوشت: «اولین بار نیست که چنین سخنانی از افراد منسوب به یک طیف خاص گفته میشود. ادعاهایی مخالف روایت نهادهای رسمی که به دنبال ایجاد شائبه ترور شهید رئیسی است. پیرامون این گونه ادعاها چند سوال مهم نیز پررنگ میشود: آقای رسایی و همفکرانشان چه دلیل و مدرکی دارند که این ادعا را مطرح میکنند. اگر مدرکی دارند چرا رسانهای نمیکنند؟ و اگر مدرکی ندارند چرا و به چه علت به تولید چنین شبهاتی دامن میزنند؟ آیا واقعا معنای سخن خود و اهمیتش را دریافتهاند؟»
این روزنامه با اشاره به اظهاراتی که پیشتر کامران غضنفری مبنی بر ترور رئیسی مطرح کرده بود و واکنش سردار کوثری به آن، نوشت: «حالا سوال از آقای رسایی این است که به چه قیمتی خوراک برای رسانههای معاند فراهم میکند؟ آقای رسایی آیا شما که نماینده مجلس هستید حق دارید تبدیل به اپوزیسیون نظام شوید؟ در این روزگار متلاطم منطقهای این ادعا آن هم از سوی یک نماینده مجلس چه وزنی به صهیونیستها میدهد که به قول همفکران شما توانستهاند رئیس جمهور ایران را ترور کنند؟ با این اقدامات دیگر چه نیازی به اکانتهای عبری و عربی برای حمله روز افزون به ایران؟ شما بر سر شاخ نشستهاید لطفا بن نبرید! اما سوال مهمتر را باید از هیئت نظارت بر نمایندگان پرسید. چرا هر بار این ادعاهای هزینه ساز توسط برخی نمایندگان خانه ملت مطرح میشود و در عین حال برخوردی با آنان نمیشود؟ تا کی باید نظام و دولت هزینه این ندانم گوییها را بدهد و تا کی قرار است این هیئت فخیمه سکوت پیشه کند؟»
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
سالهاست که واژههایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار میگیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلیها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذیها تاکید داشتند، برخی چهرههایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنالهای نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده میکند و هرگونه اختلال در این روال میتواند در ریتمهای شبانهروزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بیشماری را تنظیم میکنند، اختلال ایجاد کند.
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبتهای زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده میشود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی میشوند
فرزندان سردار حاجیزاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، به رعایت تمام اصول حفاظتی توسط پدرش اشاره کرد اظهارات خانواده سردار حاجی زاده به نوعی رد ادعای ردیابی فرمانده هوا و فضای سپاه از طریق اپلیکیشنهای هوشمند تلفن همراه را نشان میدهد.
ارگان رسانهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: خروج از معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای (NPT) تنها یکی از گزینههایی است که ایران در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه در نظر گرفته است، اما پاسخهای ایران به این تهدیدات تنوع زیادی دارد و متناسب با اقدامات طرف مقابل تنظیم خواهد شد.