کد خبر: ۵۵۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶
تداوم سرخ پوشی نماد‌ها در بازار سهام؟

پیش بینی بورس امروز ۱۱ دی ۱۴۰۳

تحلیلگران پیش بینی می‌کنند امروز در بازار سهام عرضه‌ها افزایش یابد و شاهد صف فروش سنگینی در بازار نباشیم، اما اکثر نماد‌ها در محدوده منفی معامله شوند.
پیش بینی بورس امروز ۱۱ دی ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- نماگر بازار سرمایه روز دوشنبه افت ۴۲ هزار واحدی را تجربه کرد و کلیه شاخص‌های بورس و فرابورس قرمزپوش بودند.



در داد و ستد‌های روز گذشته نیز؛ ارزش صفوف خرید ۲۷ درصد کاهش یافت و ارزش صف‌های فروش هم با افت ۲۵ درصدی همراه بودند.



اکنون به نظر می‌رسد نماد‌ها در روز ۱۱ دی ۱۴۰۳ همچنان سرخ پوش باشند و انتظار داریم خروج پول سنگین از بازار را نداشته باشیم. همچنین از نظر فعالان بازارسرمایه، ریزش بازار موقتی است و شاخص کل بورس به زودی بر مدار صعود بازخواهد گشت.



کاهش ریسک‌های سیاسی؛ عامل مهم رشد بازار بود

مهدی امید علی، کارشناس بازارسرمایه در خصوص روند بورس به اکوایران گفت: از تاریخ ۵ آبان امسال شاهد بازاری صعودی بودیم که از ابتدای این صعود شاخص کل بورس ۴۵ درصد و شاخص کل هم وزن رشد ۳۰ درصدی را ثبت کردند؛ دلیل این رشد انتظار افزایش دلار به واسطه آمدن ترامپ و ارزندگی سهام و کم رنگ شدن ریسک تنش‌های نظامی در منطقه بود.



وی در ادامه افزود: در این مدت حذف دلار نیمایی و روی کار آمدن دلار مبادله‌ای کمک شایانی به رشد بازار کرد.



این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: طی معاملات دیروز؛ شاخص کل با کاهش ۱.۵ درصدی به محدوده ۲ میلیون و ۷۳۵ هزار واحد رسید. همچنین ارزش معاملات خرد نیز در محدوده ۱۴ همت بود که نشان از نقدشوندگی اکثر نماد‌ها در این قیمت‌ها است.


فعالان بازار منتظر گزارش‌های میان دوره‌ای شرکت‌ها

به گفته امیدعلی؛ باتوجه به قطعی گاز و برق صنایع سیمانی و کاهش عرضه سیمان در بورس کالا، در معاملات تالار سیمان شاهد افزایش قیمت‌ها برخلاف سال‌های گذشته هستیم. برای مثال در هفته گذشته سیمان پرتلند نوع ۲ رده ۳۲/۵-کیسه ۵۰ شرکت سیمان صوفیان در حدود قیمتی ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد و در این هفته با نرخ ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به ازای هر تن معامله شد که این اتفاق می‌تواند گزارشات زمستان شرکت‌های سیمانی را برخلاف انتظارات بهبود ببخشد.



وی بیان کرد: در ادامه باید منتظر انتشار گزارشات میان دوره‌ای باشیم تا تاثیرات دلار مبادله‌ای را در روند سودسازی شرکت‌های مختلف ببینیم و پس از آن می‌توان با تعدیل نسبت قیمت به سود، روند بازار را تا حدودی مشخص کرد.


پیش‌بینی سرخ پوشی نماد‌ها در بازار فردا

این تحلیلگر بازارسرمایه خاطرنشان کرد: طی ۳ روز معاملاتی اخیر بازاری سرخ پوش را مشاهده کردیم که منجر به سیو سود سرمایه گذاران و ورود سرمایه گذار جدید به بازار می‌شود.



امیدعلی در نهایت گفت: باتوجه به معاملات می‌توان انتظار داشت که طی معاملات فردا مجدد عرضه‌ها در بازار افزایش یابد و شاهد صف فروش سنگینی در بازار نباشیم، اما اکثر نماد‌ها در محدوده منفی معامله شوند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر