کد خبر: ۵۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۷

سفارت روسیه: اظهارات «جاگاریان» تحریف شده است

سفارت روسیه در ایران، در بیانیه‌ای اعلام کرد: گفته‌های سفیر روسیه در وهله اول خطاب به گردشگران روسی بود که قصد سفر به ایران را دارند و می‌بایست قوانین محلی را که ما بسیار به آن‌ها احترام می‌گذاریم، رعایت کنند.
سفارت روسیه: اظهارات «جاگاریان» تحریف شده است

سفارت روسیه در ایران، در بیانیه‌ای اعلام کرد که اظهارات سفیر مسکو در تهران در مصاحبه با یکی از رسانه‌های روسیه در مورد سفر گردشگران این کشور به ایران، از سوی برخی از رسانه‌های فارسی زبان به صورت تحریف شده منتشر شده است.

سفارت روسیه: اظهارات «جاگاریان» تحریف شده است

به گزارش ایسنا، در بخشی از متن بیانیه سفارت روسیه در ایران در این ارتباط آمده است: «با توجه به تحریف گفته‌های جناب اقای لوان جاگاریان، سفیر روسیه در ایران توسط بخش فارسی بی بی سی و رادیو فردا در خصوص رعایت پوشش اسلامی و ممنوعیت مشروبات الکلی در ایران، این سفارت موارد ذیل را اعلام می‌دارد.

گفته‌های سفیر روسیه در وهله اول خطاب به گردشگران روسی بود که قصد سفر به ایران را دارند و می‌بایست قوانین محلی را که ما بسیار به آن‌ها احترام می‌گذاریم، رعایت کنند.

باعث تعجب است که رسانه‌های مذکور از انتشار دیگر گفته‌های جناب اقای لوان جاگاریان، سفیر روسیه در ایران در ارتباط با توسعه رو به رشد روابط روسیه و ایران منجمله همکاری در حوزه نظامی - فنی خودداری کردند.

در عین حال خاطرنشان می‌سازیم رسانه‌های «بی بی فارسی» و «رادیو فردا» که در برنامه‌های خود از حقوق بشر دفاع کرده و با پناهجویان اوکراینی که بی شک به حمایت و کمک نیاز دارند ابراز همدردی می‌کنند، اما در حقیقت مشکلات اساسی‌ای که پناهجویان از افغانستان، عراق و سوریه با آن‌ها روبرو هستند را نادیده می‌گیرند.

تاکید می‌کنیم که پناهجویان از این کشور‌ها بخاطر اقدامات تجاوزکارانه ایالات متحده امریکا و متحدان آن‌ها در ناتو است که در چنین شرایط سخت زندگی قرار گرفته اند. این موضوع چیزی جز نمایش دورویی و نژادپرستی از سوی «بی بی سی فارسی» و «رادیو فردا» نیست که انسان‌ها را به درجه اول و دوم تقسیم می‌کنند.»

بر اساس آنچه که برخی رسانه‌ها منتشر کرده اند، سفیر روسیه در تهران در مصاحبه با روزنامه «ایزوستیا» چاپ مسکو گفته است که من بار‌ها و با صراحت به ایرانی‌ها گفته ام که دو مساله عمده مانع ورود شهروندان روس و نه تنها گردشگران به ایران می‌شود.

یکی مساله دستورالعمل پوشش زنان است که امروزه حجاب حتی در گرما در همه جای این کشور، اجباری است و دیگری اینکه مشروبات الکلی ممنوع است.

در پی انتشار این اظهارات، دستیار وزیر امور خارجه به اظهارات سفیر روسیه در ایران در مورد موانع سفر گردشگران روسی به تهران پاسخ داد.

سید رسول موسوی در صفحه توییتر خود در این ارتباط نوشت: «‏جاذبه‌های اصلی گردشگری ایران عزیز ما زیارت، فرهنگ، هنر، تاریخ و تمدن است مزیت‌هایی که منحصر بفرد بوده و دیگران ندارند. گردشگری سلامت مزیت دیگری است که می‌تواند ایران را قطب پزشکی منطقه نماید. مشکل اصلی صنعت گردشکری ما ضعف زیر ساخت‌ها و مدیریت امور است نه مهیا نبودن بساط ع... خ..»

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر