کد خبر: ۵۵۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

حقوق سربازان در سال آینده چه میزان افزایش می‌یابد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه نمایندگان در بودجه سال ۱۴۰۴ در تعیین میزان حقوق سربازان گفت که حداقل حقوق سربازان در سال آتی ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود.
حقوق سربازان در سال آینده چه میزان افزایش می‌یابد

مخاطب۲۴- ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب کرد که حداقل حقوق ماهیانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق غیرعملیاتی معادل ۶۰ درصد حداقل حقوق کارکنان دولت باشد که بر این اساس حداقل حقوق سربازان مجرد مشغول در مناطق غیرعملیاتی در سال آینده ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود.



وی افزود: نمایندگان مجلس همچنین در مصوبات خود حداقل حقوق ماهانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق عملیاتی را معادل ۷۵ درصد حداقل حقوق کارکنان دولت تعیین کردند که بر این اساس در سال ۱۴۰۴ حداقل حقوق سربازان وظیفه مجرد در مناطق عملیاتی ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان خواهد بود.



عضو کمیسیون شورا‌های مجلس ادامه داد: علاوه بر این در مصوبه دیگر نمایندگان حداقل حقوق سربازان وظیفه متاهل بدون فرزند را معادل ۹۰ درصد حداقل حقوق کارکنان دولت تعیین کردند که طبق آن حداقل حقوق سربازان وظیفه متاهل بدون فرزند ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود.

بیشتر بخوانید


ابوترابی خاطرنشان کرد: همچنین نمایندگان مجلس با مصوبه خود وزارت دادگستری را مکلف به پرداخت دیه مقتولان و مجروحان سربازان وظیفه در ماموریت یا پادگان کردند.



لازم به ذکر است که با مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴، ۱۳ میلیون تومان تعیین شده است.

برچسب ها: سربازی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت
بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه، ۶ میلیارد و ۵۸۶ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی تأمین ارز انجام داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر