کد خبر: ۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲

رئیس شورای عالی سیاستگذاری جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي: نمایندگان تدبیر و توسعه با دست پر وارد مجلس می‌شوند

رحمان مخاطب حسنجاني، رئيس شوراي عالي سياستگذاري جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي در گفتگو با خبرنگار ايلنا عنوان کرد که نمايندگان اين جبهه با دست پر وارد مجلس دهم مي شوند.
نمایندگان تدبیر و توسعه با دست پر وارد مجلس می‌شوند

رحمان مخاطب حسنجاني در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در خصوص فعالیت‌های جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در مرحله اول به طور گسترده در سراسر کشور و تمام حوزه‌های انتخابیه لیست دادند و از این میان حدود ۸۵ نفر بدون احتساب استان تهران دردور اول به مجلس راه پیدا کردند.

وی افزود: حدود ۶۳ نفر هم به مرحله دوم راه پیدا کردند ما در اداهم فعالیت‌های انتخاباتی سال ۹۲ به عنوان حامی آقای روحانی فعالیت داشتیم و از‌‌ همان زمان دفا‌تر ما در سراسر کشور ایجاد شد. بعد از انتخابات نیز ما فعالیت خود را ادامه ادیم و دفا‌تر خود را در استانهای مختلف تعطیل نکردیم.

رییس شورای عالی سیاست گذاری جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از استقرار دولت با چند حزب ائتلاف کردیم و تشکیل جبهه تدبیر و توسعه ایرانی اسلامی را دادیم و در این مدت نیز فعالیت‌هایی داشتیم و کار خود را به صورت می‌دانی انجام دادیم. البته در فضای مجازی نیز فعالیت‌هایی داشتیم. این جریان در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: برخی از احزاب زمان انتخابات فعال می‌شوند و بعد از پایان شور و نشاط انتخاباتی فعالیتی ندارند ما می‌خواهیم در فعالیت‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی زمن حمایت از دولت فعال باشیم از قبل نیز طرحهایی را تهیه کردیم و پس از کادر سازی برای انتخابات مجلس به داوطلبان مورد حمایت خود برنامه‌های لازم را اعلام کردیم.

مخاطب با بیان اینکه ما مجلسی را برنامه‌محور می‌خواهیم نه مجلس لایحه‌محور، گفت: نمایندگانی که از سوی جبهه مورد حمایت قرار گرفته‌اند با دست پر وارد مجلس خواهند شد.

وی ادامه داد: ما به عنوان گفتمان تدبیر به دنبال این هستیم که جریان سومی را نهادینه کنیم خوشبختانه استقبال خوبی از این گفتمان شده است از نظر ما فراکسیون‌های درون مجلس محدودیت ندارد ما حامی جریان میانه رو و اعتدالی هستیم چه به صورت فراکسیون و چه به صورت فردی از نظرهای اعتدالی حمایت خواهیم کرد.

4

مخاطب در خصوص اولویت‌های جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در مجلس آینده گفت: همانطور که از شعار ما مشخص است اولویت‌های ما بیشتر اقتصادی است و در این رابطه نیز با افراد مورد حمایت خود چه کسانی که رای آوردند و چه کسانی که به مرحله دوم راه پیدا کردند جلسات گذاشته‌ایم در اولویت‌هایی با آن در میان گذاشتیم.

مخاطب در مورد فعالیت جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در انتخابات آینده خاطرنشان کرد: من قبلا رییس ستاد مردمی آقای روحانی در سال ۹۲ بودم و در مواردی که لازم بوده جبهه ما به دولت کمک کرده است از حالا خودرا نه تنها برای انتخابات ریاست جمهوری برای انتخابات شورا‌ها هم آمده کرده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر اعضای شورای شهر در استان‌ها عضو عضوی از جبهه هستند ما به صورت برنامه تخصصی در حال کادر سازی هستیم و برای انتخابات‌های آینده برنامه داریم برای انتخابات ریاست جمهوری نیز به عنوان تشکیلاتی که وارد صحنه خواهد شد آمادگی لازم را داریم. پشتیبان اصلی تشکیلات ما مردم هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
چند رسانه ای
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر