کد خبر: ۵۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

کاهش ساعت کاری شعب و ادارات مرکزی بانک‌آینده تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳

ساعت کاری شعب و ادارات مرکزی بانک‌آینده تا پایان بهمن‌ماه سال‌جاری، کاهش یافت.
کاهش ساعت کاری شعب و ادارات مرکزی بانک‌آینده تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:در پی اطلاعیه شورای هماهنگی بانک‌ها و نظر به افزایش برودت هوا در اکثر نقاط کشور و در پی آن، رشد فزاینده مصرف انرژی و انتشار آلاینده‌های هوا، ساعت کاری همکاران شعب و ادارات مرکزی از تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۹ تا ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ تغییر یافت.

بر این اساس، تمام شعب بانک‌آینده در سراسر کشور در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و روز‌های پنج‌شنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ آماده ارائه خدمت به مشتریان گرامی خواهندبود.

ساعت کاری ادارات مرکزی بانک‌آینده نیز در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۵:۰۰ خواهد بود.

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
برگزیده
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز می‌شود واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز می‌شود
مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود.
بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی! بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی!
افزایش قطعی‌های برق در اردیبهشت، زنگ خطر تشدید بحران برق و خاموشی‌ها را به صدا درآورد. در همین زمینه، مهدی مسائلی، دبیر سندیکای صنعت برق گفت: «باید قبول کرد که امسال تابستان سختی پیش‌روست و مردم باید خود را برای این شرایط آماده کنند و تمهیدات لازم را بیندیشند. من توصیه می‌کنم برای این شرایط، بادبزن و آفتابه تهیه کنند!».
صفحه خبر بالای تصاویر