کد خبر: ۵۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸

مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی «حجت میرزایی» را به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.
مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد

مخاطب ۲۴-احمد میدری خطاب به میرزایی نوشته است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و با استناد به قانون اصلاح ماده (۱۱۳) قانون مدیریت خدمات کشوری و چگونگی تعیین مدیریت سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی و بیمه‌های درمانی، بنا به پیشنهاد هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه و تاییدیه سازمان اداری و استخدامی کشور، به موجب این حکم به‌عنوان «مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری» منصوب می‌شوید.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این حکم از مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری توجه مستمر به مفاد «سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی» و «میثاق‌نامۀ رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم» را خواستار شده است.

 

پیش از این «وحید محمودی» سرپرست مدیرعاملی صندوق بازنشستگی کشوری بود.

 

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت میرزایی، دانش‌آموخته دکتری اقتصاد و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی است. میرزایی در دولت حسن روحانی معاونت اقتصادی و برنامه‌ریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را بر عهده داشته است. در کارنامه کاری او مسئولیت‌هایی، چون معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران (۱۳۹۶ – ۱۳۹۷)، معاونت دانشگاه علامه طباطبایی، معاونت اقتصادی و برنامه‌ریزی استانداری سیستان و بلوچستان و... دیده می‌شود. میرزایی اخیرا ریاست مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران را برعهده گرفته بود.

برچسب ها: احمد میدری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر