کد خبر: ۵۵۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶

همبازی باقری، راز آقا کریم را لو داد

جمشید شاه محمدی مدعی است راز پرهیز کریم باقری از سرمربیگری دائمی در پرسپولیس را می‌داند!
همبازی باقری، راز آقا کریم را لو داد

مخاطب ۲۴- جمشید شاه محمدی ادعا کرده می‌داند چرا کریم باقری دوست ندارد سرمربی باشد؟  این روز‌ها خیلی‌ها می‌پرسند چرا کریم باقری دوست ندارد سرمربی باشد و همه هم می‌گویند او باید این مسئولیت را قبول کند. دلیل عدم تمایل کریم باقری به سرمربیگری را من می‌دانم. او نمی‌خواهد سرمربی باشد، چون اعتبار و آبروی خودش را دوست دارد. او خوب می‌داند فوتبال ایران غریبه پرست است و به یک سرمربی هموطن به اندازه یک سرمربی خارجی زمان نمی‌دهد. برای فوتبال کم تحمل ایران، اسطوره، ستاره ملی یا چهره شناخته شده کشورمان فرقی نمی‌کند و اگر ۱۰۰ برد داشته باشد، اما یک بازی مهم را ببازد یا قهرمان نشود، حیا کن و رها کن راه می‌اندازد. کریم باقری در دوران بازی به همه افتخارات ممکن رسیده و در مربیگری هم به عنوان دستیار بار‌ها قهرمانی را تجربه کرده است. دوست ندارد این اعتبار را که ذره ذره جمع شده با دو، سه شکست احتمالی یا شعار از سوی سکو‌ها از دست بدهد. او اگر مطمئن بود که همان حاشیه امنیت سرمربیان خارجی همچون گاریدو را داشت حتم بدانید قبول می‌کرد سرمربی شود، اما وقتی آینده بسیاری از اسطوره‌های فوتبال ایران را دیده، چنین تصمیمی گرفته است.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر