کد خبر: ۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۶

سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار ارز

بانک مرکزی می گوید:کسانی که فاکتور خرید ندارند بعد از سه ماه متهم به قاچاق ارزی هستند. اگه این خبر در بازار جدی گرفته شود باید منتظر عرضه دلارهای خانگی به بازار باشیم
سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار ارز

به گزارش «مخاطب۲۴» به نقل از اکوایران، بانک مرکزی می‌گوید اگر می‌خواهید متهم به قاچاق نشوید ارز و دلار‌های خانگی خود را یا به صرافی‌های مجاز بفروشید یا در بانک‌ها سپرده کنید. در چنین روزی که ضرب‌الاجل ۹۰ روزه صادر شد، دلار ۲۰۰ تومان بالا رفت، تتر هم ۶۰۰ تومان.

سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار ارز

سایه پشت خط بر بازار ارز و سکه

سایه معاملات پشت خطی سکه، علامت سوال بزرگ معامله‌گران بود؟ قیمت سکه در بازار شبانه به یکباره بالا کشید، اما در یکی از معدود دفعات تصور صعودی نبود. برخی فکر می‌کردند، چون دلار امکان دارد نزولی باشد، عده‌ای قیمت سکه را در پشت خط بالا بردند تا بتوانند در نرخ بالاتر بفروشند.

بازار با چنین تردیدی شروع به کار کرد. زیر سایه این تردید قیمت دلار در بازار هرات در سطوح احتیاطی باز شد. اما از ساعت ۱۱ که نرخ دلار تهران بیرون آمد دلار هرات نیز شروع به افزایش کرد. افزایش قیمت دلار در بازار هرات به تهران هم سیگنال صعود داد.

ساعت دو، مدیر کل سیاست‌ها و مقررات ارزی بانک مرکزی در یک گفت و گوی تلویزیونی به دارندگان ارز بالای ۱۰ هزار یورو سه ماه فرصت داد که ارز خود را یا به صرافی‌های مجاز بفروشند یا در بانک‌ها سپرده‌گذاری کنند. در واقع کسانی که فاکتور خرید ندارند بعد از سه ماه متهم به قاچاق ارزی هستند. اگه این خبر در بازار جدی گرفته شود باید منتظر عرضه دلار‌های خانگی به بازار باشیم.

 


مشاهدات میدانی نشان می‌داد بعد از این خبر تا حدودی عرضه ارز انجام می‌شد. از این افزایش عرضه، سه تا تفسیر وجود داشت؛ عده‌ای می‌گفتند افزایش عرضه ناشی از اثر همین خبر است، گروه دومی نیز بودند که اعتقاد داشتند به طور سنتی نهنگ‌های بازار قبل از تعطیلات روی مال نمی‌مانند. اما برخی دیگر اعتقاد داشتند دلیل عرضه ارز، نداشتن چشم‌انداز صعودی است. به گفته این گروه دلار و سکه تا یکبار دیگر کف نزند وارد فاز صعودی نمی‌شود.

در مجموع این یکی دو روز حال و هوای بازار ارز متغیر بود، بعضی وقت‌ها آفتابی، بعضی وقت‌ها بارانی. در این آب و هوای متغیر استنباط واحدی از روند قیمت وجود ندارد، اما دو سیگنال از دیدگاه کاهشی حمایت نمی‌کند.

یکی افزایش قیمت درهم، یکی افزایش نرخ تتر. بر مبنای درهم قیمت دلار بالاتر است، افزایش تتر نیز در بازار بیشتر از دلار بود. عده‌ای از معامله‌گران قدیمی معتقدند دلیل چنین اتفاقی به مداخله بازارساز برمی‌گردد. بازارساز در بازار با مداخله قیمت، دلار را نگه می‌دارد، اما چون تتر و درهم با مداخله کمتری روبروست مسیر طبیعی خودشان را می‌روند.

در بازار سکه شنبه، نرخ این فلز گرانبها بدون تغییر ماند و فقط به دلیل رشد دلار، حباب سکه کمتر شد. در بازار معامله‌گران می‌گفتند باهوش بازار خواب بود.

بازار در روز اول هفته دو نکته داشت، نکته اول به نرخ دلار نیمایی برمی‌گردد که طی معاملات شنبه وارد کانال ۲۵ هزار شد. نکته دوم به تعطیلی دلار هرات برمی‌گردد که این بازار تا بعد از تعطیلات عید فطر بسته خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور
میدل ایست آی نوشت: آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، پیشنهاد داده که مسیر مورد مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان را تحت کنترل خود بگیرد؛ طرحی که از سوی ایروان رد شده و به‌زعم بسیاری، تلاشی برای دور زدن حاکمیت ملی کشورهاست.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
تایید اختلال مسیریاب‌ها تایید اختلال مسیریاب‌ها
مدیر کل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات گفت: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم، اما ما هم مجری قانون هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر