کد خبر: ۵۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۴۲

کلید خوردن نظام بیمه‌گری هوشمند در بیمه دانا در آینده نزدیک

مدیرعامل بیمه دانا از کلید خوردن هوشمندسازی عملیات بیمه‌گری در شرکت بیمه دانا در آینده نزدیک خبر داد.
کلید خوردن نظام بیمه‌گری هوشمند در بیمه دانا در آینده نزدیک

کلید خوردن نظام بیمه‌گری هوشمند در بیمه دانا در آینده نزدیکبه گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه دانا دکتر رضا جعفری و هیئت همراه روز ششم اردیبهشت‌ماه جاری در بازدید از شعبه تبریز، ضمن تشریح برنامه‌ها و سیاست‌های جدید این شرکت در سال‌جاری، تأمین انتظارات ذینفعان، کارکنان، سهامداران و بیمه‌گذاران را به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این شرکت عنوان کرد.

در ابتدای این نشست، میرهاشم سیدی رئیس شعبه استاد شهریار تبریز با ارائه گزارش عملکرد شعبه مذکور، پرتفوی و سهم از بازار و نیز ضریب خسارت شعبه تحت سرپرستی خود را بررسی کرد و سپس به بیان چالش‌ها و برنامه‌های آینده خود پرداخت.

کلید خوردن نظام بیمه‌گری هوشمند در بیمه دانا در آینده نزدیک
در این نشست صمیمانه مدیرعامل بیمه دانا بر لزوم سیاست‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تأکید کرد و گفت: بیمه دانا در آینده نزدیک نظام بیمه‌گری هوشمند را در صنعت بیمه کلید خواهد زد و برای کل صنعت بیمه به عنوان یک الگو معرفی خواهد شد.

وی ضمن تشریح راهبرد توسعه بازار در این شرکت گفت: طبق این راهبرد، چشم‌انداز ما ۱۰ درصد از بازار بیمه است که درصدد هستیم تا پایان سال ۱۴۰۴ به آن دست پیدا کنیم. در حال‌حاضر، ۷/۷ درصد بازار بیمه را با تولید ۸۶۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته در اختیار داریم.

دکتر رضا جعفری همچنین به بحث تفویض اختیارات به شبکه نمایندگی‌ها اشاره و عنوان کرد: ما براساس اصل اعتماد، محصولات خود را در اختیار شبکه فروش و نمایندگان قرار می‌دهیم تا آن‌ها این محصولات را به مشتریان عرضه کنند. از این‌رو ضروری است شبکه فروش همه بستر‌های لازم را در اختیار داشته باشند و در این مسیر، هیچ مانعی نباید برای آن‌ها ایجاد شود.

ایشان در ادامه افزود: مسائل زیرساختی شرکت، نحوه حکمرانی و مدیریت بر سازمان، تشکیلات و ساختار‌های سازمانی از مواردی است که همواره باید مورد بررسی قرار گیرند و در واقع همه باید به این باور برسیم که جهان دچار تغییراتی شده و همه کسب‌وکار‌ها در بستر دیجیتال و به‌صورت مجازی و کاملا هوشمند در حال عرضه‌شدن است و ما نیز نباید از این تحولات در تجارت عقب بمانیم.

وی با بیان این‌که باید سرعت خدمات‌دهی به مشتریان افزایش یابد، اظهار امیدواری کرد که با چابک کردن ساختار سازمان و حذف برخی پُست‌های موازی، شاهد یک ساختارِ چابکِ اثربخش در شرکت خواهیم بود.

مدیرعامل بیمه دانا در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکلات و بازکردن گره‌ها و خروج از بحران‌ها تأکید کرد و بحث نحوه حاکمرانی شرکتی، توجه به سرمایه انسانی، چابک‌سازی سازمانی، توسعه بازار مبتنی بر ریسک و هوشمندسازی فعالیت‌ها، انضباط‌بخشی مالی و تقویت حوزه سرمایه‌گذاری را از مهم‌ترین راهبرد‌ها و نقشه راه بیمه دانا دانست.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.