کد خبر: ۵۵۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰

مرفاوی: تیم تحت هدایت موسیمانه به کل از کورس قهرمانی عقب مانده

سرمربی پیشین استقلال معتقد است باید استقلال را با تمام کم و کاستی‌های موجود تحمل کرد تا کادر فنی و بازیکنان به شناخت خوبی از هم برسند.
مرفاوی: تیم تحت هدایت موسیمانه به کل از کورس قهرمانی عقب مانده

مخاطب۲۴- صمد مرفاوی درباره سومین تساوی پیاپی تیم فوتبال استقلال که پنجشنبه شب در خانه چادرملو رقم خورد، اظهار داشت: استقلال در دیدار برابر چادرملو، نمایشی ضعیف داشت و نتوانست موقعیت آنچنانی روی دروازه این تیم خلق کند. باید این مشکلات توسط کادر فنی بررسی شود. اینکه چرا تیم در سه بازی پی در پی نتیجه لازم را نگرفته است باید مورد بررسی قرار بگیرد. استقلال بازیکنان خوبی دارد و در بازی‌های گذشته تقریباً این تیم به یک ثبات نسبی رسیده است و از آن باخت‌های پیاپی خبری نیست، اما اینکه نمی‌برد هم جای نگرانی دارد.



وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مشکل حال حاضر استقلال این است که ساختار این تیم با سلیقه یک مربی دیگر شکل گرفته و حالا موسیمانه باید با بازیکنانی که سلیقه یک نفر دیگر بوده است، کار و تفکرات تاکتیکی‌اش را در تیم پیاده کند. قطعاً در این زمینه کار سختی خواهد داشت و این ناسازگاری بین بازیکن و کادر فنی باعث شده است که تیم از شرایط ایده‌آل دور شود. به هر حال باید این استقلال را تحمل کنیم تا کم کم هم بازیکنان و هم کادر فنی نسبت به هم شناخت کافی پیدا کنند و البته بازیکنان جدید هم باید با نظر موسیمانه جذب شوند.

بیشتر بخوانید


سرمربی پیشین استقلال در واکنش به این موضوع که تیم تحت هدایت موسیمانه به کل از کورس قهرمانی عقب مانده است، گفت: این اتفاق تنها منوط به زمان حضور موسیمانه نیست، استقلال از ابتدای فصل امتیاز‌های حساسی را از دست داد که باعث شد از صدر و بالای جدول عقب بماند. بدون رودربایستی استقلال نیاز به نیروی تازه دارد، برخی بازیکنان به دلایلی نمی‌توانند کارایی لازم را داشته باشند. به هر حال استقلال نباید لیگ را تمام شده بداند و اعضای تیم باید تمام تلاش‌شان را به کار بگیرند تا به رتبه‌های بالاتر برسند. استقلال جام حذفی را هم پیش رو دارد و آنها اگر خوش‌شانس بوده و تمرکز لازم را داشته باشند می‌توانند با موفقیت در سه چهار بازی حداقل یک جام کسب کنند.



مرفاوی در پایان تصریح کرد: در استقلال و پرسپولیس همه طرفداران دنبال حضور سرمربی خارجی هستند و این موضوع واقعیت غیرقابل کتمان است. در این شرایط یک مشکل هم وجود دارد که آوردن یک مربی خارجی خوب که کارنامه قابل دفاعی هم داشته باشد کار بسیار سختی است، به همین خاطر مدیران این دو باشگاه سراغ سایر گزینه‌ها می‌روند. در این شرایط هر مربی نمی‌تواند به این دو تیم کمک کند. گاهی اوقات مربی خارجی هم نمی‌تواند مشکل سرخابی‌ها را هم حل کند.

برچسب ها: صمد مرفاوی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزییات درمان رایگان بیماران هموفیلی جزییات درمان رایگان بیماران هموفیلی
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت حدود ۱۴ هزار بیمار مبتلا به هموفیلی ثبت شده در کشور داریم که تمامی آنها خدمات درمانی رایگان دریافت می‎ کنند.
ایران گفته اسرائیل باید محو شود؛ نگفته ما اسرائیل را محو می‌کنیم ایران گفته اسرائیل باید محو شود؛ نگفته ما اسرائیل را محو می‌کنیم
ارگان مطبوعاتی نوشت: یکی از نکاتی که بار‌ها از سوی رهبران ایران گفته شده –، اما کمتر مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفته – این است: «ما گفته‌ایم اسرائیل باید محو شود؛ نگفته‌ایم ما اسرائیل را محو می‌کنیم.» این تفاوت در بیان، تفاوت میان تحلیل یک روند تاریخی مشروعیت‌زدایی است با تهدید مستقیم به خشونت. در واقع، ایران در موضع‌گیری‌های رسمی خود، نابودی اسرائیل را نتیجه طبیعی تداوم اشغال، بی‌عدالتی و نارضایتی مردمی می‌داند؛ نه برنامه‌ریزی نظامی برای حذف فیزیکی.
جذب آل‌کثیر در استقلال با مخالفت سرمربی متوقف شد جذب آل‌کثیر در استقلال با مخالفت سرمربی متوقف شد
به‌رغم اعلام رسمی باشگاه استقلال درباره خرید آل‌کثیر و سایر بازیکنان، نامه رسمی ساپینتو از اردوی ترکیه ورق را برگردانده و حالا مدیریت باشگاه به دنبال رونمایی همزمان از داکنز نازون و یک مهاجم خارجی دیگر است.
امنیت آبی معادلات منطقه را تغییر می‌دهد امنیت آبی معادلات منطقه را تغییر می‌دهد
کمبود آب یکی از چالش‌های حیاتی و پیچیده‌ای است که منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) با آن روبه‌روست. این بحران تهدیدی جدی برای ثبات اقتصادی، امنیت غذایی و انسجام اجتماعی به شمار می‌رود.
حکم بازداشت داماد صدام صادر شد حکم بازداشت داماد صدام صادر شد
دستگاه قضای عراق، برای جمال مصطفی تکریتی، داماد صدام، جنایت‌کار بزرگ تاریخ عراق، حکم دستگیری صادر نمود.
آزبورن معروف درگذشت آزبورن معروف درگذشت
آزی آزبورن، خواننده مشهور گروه بلک سبث و از پیشگامان موسیقی هوی متال، در سن ۷۶ سالگی درگذشت.
مریم و مسیح به خانه برگشت مریم و مسیح به خانه برگشت
یک زن اهل انگلستان نقاشی قرن شانزدهمی که ۵۰ سال پیش به سرقت رفته بود را تحویل داد. یک نقاشی که مریم و مسیح در کودکی را به تصویر می‌کشد و به قرن شانزدهم میلادی تعلق دارد، پس از سرقت از موزه‌ای در ایتالیا در نیم قرن پیش، به دست زنی ساکن «نورفک» افتاده بود، قرار است به صاحب قانونی‌اش بازگردانده شود.
برگزیده
جذب آل‌کثیر در استقلال با مخالفت سرمربی متوقف شد جذب آل‌کثیر در استقلال با مخالفت سرمربی متوقف شد
به‌رغم اعلام رسمی باشگاه استقلال درباره خرید آل‌کثیر و سایر بازیکنان، نامه رسمی ساپینتو از اردوی ترکیه ورق را برگردانده و حالا مدیریت باشگاه به دنبال رونمایی همزمان از داکنز نازون و یک مهاجم خارجی دیگر است.
درخواست عجیب اندونزی از فیفا درخواست عجیب اندونزی از فیفا
اندونزی که به مرحله پلی آف انتخابی جام جهانی در قاره آسیا راه پیدا کرده است از فیفا خواست که در در دیدار برابر عربستان و عراق از داوران عرب استفاده نشود.
مدافع ایرانی در تیم روس‌ها مدافع ایرانی در تیم روس‌ها
باشگاه اخمت گروژنی روسیه توانست رضایت‌نامه مدافع جوان گل‌گهر سیرجان را دریافت کند.
صفحه خبر بالای تصاویر