کد خبر: ۵۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸

اسماء اسد ۵۰ درصد شانس زنده ماندن دارد

اسماء اسد، همسر بشار اسد رئیس جمهوری پیشین سوریه که در مسکو به سر می‌برد، هم اکنون به دلیل ابتلا به سرطان تهاجمی خون و مغز استخوان تحت درمان است. این خبری بود که روز جمعه از سوی هفته‌نامه فرانسوی «لو پوئن» اعلام شد. گزارش‌ها حاکی از بدتر شدن وضعیت سلامتی اوست و به نوشته این هفته نامه، اسماء اسد تنها ۵۰ درصد شانس زنده ماندن دارد.
اسماء اسد ۵۰ درصد شانس زنده ماندن دارد

مخاطب۲۴- اسماء اسد، همسر بشار اسد رئیس جمهوری پیشین سوریه که در مسکو به سر می‌برد، هم اکنون به دلیل ابتلا به سرطان تهاجمی خون و مغز استخوان تحت درمان است.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری سوریه آمده است که اسما اسد تحت یک پروتکل درمانی خاص قرار خواهد گرفت که او را به دوری از انظار عمومی و عدم مشارکت در مناسبت‌های عمومی مختلف ملزم می‌کند.



این خبری بود که روز جمعه از سوی هفته‌نامه فرانسوی «لو پوئن» اعلام شد.



پیش از این در ماه مه گذشته، دفتر ریاست جمهوری سوریه اعلام کرده بود که همسر بشار اسد، پس از درمان سرطان سینه در سال ۲۰۱۸ میلادی، اکنون به «لوسمی حاد میلوئیدی» مبتلاست که یکی از انواع سرطان خون است و سلول‌های مغز استخوان یا میلوسیت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.



گزارش‌ها حاکی از بدتر شدن وضعیت سلامتی اوست و به نوشته این هفته نامه، اسماء اسد تنها ۵۰ درصد شانس زنده ماندن دارد.

بیشتر بخوانید


روزنامه انگلیسی تلگراف نیز به نقل از یک منبع نوشت که اسماء اسد هم اکنون در مسکو برای جلوگیری از هرگونه عفونت، دور از همه نگهداری می‌شود. این منبع گفته است: «اسما در حال مرگ است. او نمی‌تواند با کس دیگری در یک اتاق باشد.» 



یکی دیگر از نزدیکان این خانواده نیز گفته است: «به دستور پزشکانش که احتمال زنده ماندن او را ۵۰ درصد دانسته‌اند، او کاملا منزوی شده است.»



اسماء اسد که ۴۹ سال دارد و زمانی قدرتمندترین زن سوریه بود، قبل از شوهرش از سوریه فرار کرد تا در مسکو تحت درمان قرار بگیرد.



پدرش که یک متخصص قلب و عروق سوری‌الاصل و مقیم لندن است، بیشترِ ایام در شش ماه گذشته را ابتدا در امارات عربی متحده و سپس در روسیه، صرف مراقبت از او کرده است.



دیگر از او در زادگاهش استقبال نمی‌شود



اسماء اسد در سال ۱۹۷۵ میلادی در لندن به دنیا آمد و در همانجا نیز بزرگ شد و تحصیلات دانشگاهی‌اش را به پایان رساند.



او نیمی از عمر خود را در بریتانیا گذراند و پدر و مادرش نیز تا قبل از حوادث ۸ دسامبر سوریه و سرنگونی بشار اسد همچنان در غرب لندن زندگی می‌کردند.



با این وجود پس از فرار خانواده اسد به روسیه، شایعاتی گسترش یافت مبنی بر اینکه بانوی اول معزول سوریه به دنبال معالجه در لندن است و حتی قصد دارد از همسرش طلاق بگیرد.



این شایعات از سوی دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تکذیب شد.



دیوید لامی، وزیر خارجه بریتانیا نیز روز دوشنبه ۹ دسامبر در پارلمان بریتانیا گفت که دیگر از خانم اسد در زادگاهش استقبال نمی‌شود و ممکن است به زودی پاسپورت بریتانیایی‌اش را نیز از دست بدهد.



آقای لامی گفت: «در چند روز گذشته شنیدم که اسماء اسد ممکن است به کشور ما بیاید. می‌خواهم بار دیگر تایید کنم که او یک فرد تحریم شده است و اینجا در بریتانیا از او استقبال نمی‌شود.»



او افزود: «من تمام تلاشم را می‌کنم تا اطمینان یابم که هیچ‌یک از اعضای این خانواده، نتوانند در بریتانیا ساکن شوند.»



پیش از این در مارس ۲۰۱۲ میلادی، در بحبوحه اعتراضات مردمی علیه حکومت بشار اسد، اتحادیه اروپا اسماء اسد را نیز تحریم کرد. اتحادیه اروپا اعلام کرد که دارایی‌های او مسدود شده و او دیگر اجازه سفر به کشور‌های عضو این اتحادیه را نخواهد داشت.




برچسب ها: بشار اسد
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.