کد خبر: ۵۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷

جادۀ چالوس از این ساعت مسدود می‌شود

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اعمال محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محور هراز، گفت: از ساعت ۱۴ امروز جمعه ۷ دی‌ماه از ابتدای آزادراه تهران_شمال ممنوعیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام شده و با تخلیه بار ترافیک مسیر شمال به جنوب کندوان یک‌طرفه می‌شود.
جادۀ چالوس از این ساعت مسدود می‌شود

مخاطب ۲۴- سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اعمال محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محور هراز، گفت: از ساعت ۱۴ امروز جمعه ۷ دی‌ماه از ابتدای آزادراه تهران_شمال ممنوعیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام شده و با تخلیه بار ترافیک مسیر شمال به جنوب کندوان یک‌طرفه می‌شود.

هادی عبادی سرپرست پلیس‌راه مازندران، اظهار کرد: شاهد تردد عادی و روان خودرو‌ها در جاده‌های شمال هستیم.

وی با اشاره به اینکه تردد خودرو‌ها در تمامی جاده‌های شمال برقرار است، افزود: از لحاظ جوی نیز مشکلی برای تردد وجود ندارد.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به ادامه محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته تا صبح روز شنبه ۸ دی‌ماه در جاده‌های شمال، اضافه کرد: تردد تمامی تریلر‌ها کماکان در محور هراز ممنوع است.

 

عبادی بیان کرد: تردد تمامی کامیون و کامیونت‌ها به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۰ تا ۲۴ امروز جمعه ۷ دی‌ماه از محور هراز ممنوع است.

 

وی تصریح کرد: اعمال محدودیت یک‌طرفه در محور هراز طی روز جمعه در دستور کار پلیس قرار دارد که باتوجه به شرایط ترافیک اجرا می‌شود.

 

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان در محور کرج_چالوس و بالعکس ممنوع است، گفت: ساعت ۱۴ روز جمعه ۷ دی‌ماه از ابتدای آزادراه تهران_شمال اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس انجام می‌شود.

 

عبادی ادامه داد: از ساعت ۱۷ از مرزن‌آباد به سمت تهران محدودیت یک‌طرفه از مسیر شمال به جنوب اعمال می‌شود.

 

وی گفت: باتوجه به اجرای طرح زمستانی پلیس لازم است به هشدار‌ها و توصیه‌ها توجه کنند.

برچسب ها: هراز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
جزییات قتل الهه حسین نژاد جزییات قتل الهه حسین نژاد
الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر