کد خبر: ۵۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴

دکتر سلطاني فر: شبکه‌های اجتماعی برنده رقابت با‌صداوسیما

رئیس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رفتار جناحی صداوسیما، اظهار داشت: تجربه‌ها نشان از قدرت گسترده شبکه‌های اجتماعی دارد و این شبکه‌ها می‌توانند صداوسیما را از دور خارج کنند.
شبکه‌های اجتماعی برنده رقابت با‌صداوسیما
محمد سلطانی‌فر در پاسخ به این سؤال که صداوسیما بار دیگر به بهانه اظهارات رییس بانک مرکزی هجمه‌ای را علیه دولت و برجام شروع کرده، آیا ابزار رسانه‌ای دیگری برای مقابله با این یکجانبه گرایی در دست دولت وجود دارد یا خیر، گفت: شبکه‌های اجتماعی ابزار قدرتمندی هستند که جریان اعتدال و اصلاح‌طلب می‌تواند از آن برای مقابله با عملکرد جناحی صداوسیما استفاده کند.

وی با اشاره به تجربه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: تبلیغات موفقیت‌آمیز دو هفته‌ای جریان اصلاحات و اعتدال برای این انتخابات از طریق تلگرام نشان داد که شبکه‌های اجتماعی می‌توانند جایگزین بسیار خوبی برای تلویزیون حتی با وجود گستره بالای فراگیری‌اش باشند. این استاد ارتباطات خاطرنشان کرد: اگر جناح یا گروهی فاقد رسانه باشند، شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به خوبی این نقش را ایفا کنند.

سلطانی‌فر با بیان اینکه با تجربه انتخابات هفت اسفند مجلس، اصلاح‌طلبان و طرفداران دولت احساس کردند که این تجربه موفقیت‌آمیز قابلیت تسری به آینده را دارد، گفت: معتقدم صد در صد باید برای حضور قدرتمند در شبکه‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری شود. رئیس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها این اتفاق را تنها منحصر به ایران ندانست و گفت: رسانه‌های سنتی و مگامدیاها که قبلاً هدایت جریان فکری را در دنیا به عهده داشتند؛ دیگر تاثیرگذاری خود را از دست داده‌اند.

سلطانی‌فر؛ تولید محتوای درست و صحیح را مهم‌ترین اصل در بهره‌مندی از قدرت شبکه‌های اجتماعی دانست و گفت: اگر کار جدی در این زمینه صورت نگیرد این بستر در اختیار دیگران قرار می‌گیرد؛ همان‌طور که شکل‌گیری فضای سایت‌ها و خبرگزاری‌ها در ابتدا توسط اصلاح‌طلبان انجام گرفت اما جریان‌های سیاسی دیگر به‌سرعت آن را مصادره به مطلوب کردند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با اشاره به اهمیت تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی، تاکید کرد: هر طرف که بتواند محتوای بیشتر و بهتری تولید کند، در این رقابت برنده است. سلطانی‌فر تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی در فرصت دوهفته‌ای انتخابات مجلس توانستند نقش قدرتمند خود را ایفا کنند، پس در موضوعی مانند برجام که پروسه دو ساله‌ای بوده است این شبکه‌ها می‌توانند به ابزار تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی مناسبی تبدیل شوند و در رقابت با صداوسیما برنده باشند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر