کد خبر: ۵۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵

پاسخ منفی سرمربی پیشین تیم ملی بایرن مونیخ به باشگاه پرسپولیس

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کرواسی و بایرن مونیخ به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس پاسخ منفی داد.
پاسخ منفی سرمربی پیشین تیم ملی بایرن مونیخ به باشگاه پرسپولیس

 باشگاه پرسپولیس بعد از قطع همکاری با خوان کارلوس گاریدو سراغ گزینه‌های مختلفی رفت تا در سریع‌ترین زمان جانشین سرمربی اسپانیایی خود را انتخاب کند. یکی از گزینه‌های مدنظر باشگاه پرسپولیس نیکو کواچ بود. این مربی کروات که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال کرواسی، اینتراخت فرانکفورت و بایرن مونیخ را در کارنامه دارد، به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ منفی داد و اعلام کرد که در حال حاضر تمایل دارد در اروپا فعالیت کند. موضوع حتی به مسائل مالی نیز نرسید چرا که سرمربی پیشین بایرن مونیخ همان ابتدا از تمایلش برای ادامه مربیگری در قاره سبز صحبت کرد.

بیشتر بخوانید

پرسپولیسی‌ها بعد از این موضوع سراغ گزینه‌های دیگر رفته و مذاکرات در این زمینه ادامه دارد.

 

 

 

 
برچسب ها: بایرن مونیخ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ایران با دست کشیدن از غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر