کد خبر: ۵۵۲۴۱
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
ری‌را گران‌ترین خودرو داخلی لقب گرفت

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز سه‌شنبه ۴ دی

فروشنده‌های ری‌را در بازار آزاد رقمی نزدیک دو میلیارد تومان به‌خریداران پیشنهاد می‌دهند که بیشتر از هر خودرو داخل است
قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز سه‌شنبه ۴ دی

مخاطب۲۴- ری‌را در حال حاضر گران‌ترین سواری بازار خودرو است.

ری‌را توربو شش سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ به‌محض ورود به بازار، عنوان گران‌ترین سواری در بازار خودرو را از شاهین پلاس ربود و در حال حاضر معادل دو میلیارد تومان فروخته می‌شود.

شاهین‌پلاس سایپا نیز یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود و از این حیث پشت‌سر ری‌را در رتبه دوم قرار می‌گیرد.

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF ۷ در معاملات امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشت و ۸۵۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت ۲۰۷ با موتور TU ۳ پنج میلیون تومان افزایش پیدا کرد و به ۷۱۰ میلیون تومان رسید.

کوئیک GX L دنده‌ای، ارزان‌ترین سواری بازار خودرو است که با قیمت ۴۵۵ میلیون تومان معامله می‌شود. تارا اتوماتیک V ۴ مدل ۱۴۰۳ بدون تغییر قیمت یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

خرید سهند S نیز ۵۴۵ میلیون تومان آب می‌خورد. قیمت روز خودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز سه‌شنبه ۴ دی

برچسب ها: ری را
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست
مایکروسافت نیوز نوشت: دانشمندان ژاپنی رکورد جهانی اینترنت را با ۱۰۰۰ ترابایت در ثانیه با فیبر نوری ۱۹ هسته‌ای شکستند.
طارمی در لیست فروش اینتر قرار گرفت طارمی در لیست فروش اینتر قرار گرفت
یک رسانه ایتالیایی خبر داد که مدیران باشگاه اینتر تصمیم خود را برای فروش مهاجم ایرانی این تیم گرفته‌اند.
خشم هواداران اینتر آتش به پا کرد خشم هواداران اینتر آتش به پا کرد
پس از پیروزی ۵ بر ۰ پاری سن ژرمن مقابل اینتر در فینال هواداران تیم بازنده آتش به پا کردند.
«الحره» تعطیل شد «الحره» تعطیل شد
شبکه تلویزیونی آمریکایی «الحره» از توقف رسمی فعالیت خود در عراق به علت خودداری آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا از تأمین مالی این شبکه علیرغم مصوبه کنگره، خبر داد.
فوت ۵ زائر ایرانی در حج فوت ۵ زائر ایرانی در حج
براساس اعلام جمعیت هلال احمر؛ با ثبت یک مورد فوتی جدید، شمار فوتی‌های زائران ایرانی درحج به پنج نفر رسیده است.
اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی برای بازی با قطر و کره‌شمالی اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی برای بازی با قطر و کره‌شمالی
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران لیست نهایی بازیکنان برای دیدار با قطر و کره شمالی را اعلام کرد.
توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی
جانشین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف در دو ماهه سال جاری خبر داد.
برگزیده
توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی
جانشین پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف ۵۸۸۵ دستگاه انواع خودروی شوتی توقیف در دو ماهه سال جاری خبر داد.
با کمبود شیرخشک رو‌به‌رو هستیم با کمبود شیرخشک رو‌به‌رو هستیم
سید محمد جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، درباره کمبود شیرخشک در بازار به دیده بان ایران گفت: متأسفانه دولت به بهانه مبارزه با قاچاق، دسترسی مردم را به شیرخشک سخت کرده‌ایم. بازار با کمبود شیرخشک رو‌به‌رو شده است. در حالی که قاچاق اصلی، پیش از رسیدن محصول به داروخانه اتفاق می‌افتد؛ در شرکت‌ها یا زنجیره‌های واسط شاهد قاچاق شیرخشک هستیم، اما فشار نهایی به مردم وارد می‌شود.
مافیای زمین پشت شلوغ‌کاری‌های بهشت زهرا مافیای زمین پشت شلوغ‌کاری‌های بهشت زهرا
احمد صادقی عضو شورای شهر تهران: شرایط دفن اموات بحرانی نیست و کسانی‌که در این مورد شلوغ می‌کنند نیتی پشت اقدام خود دارند. مافیای زمین پشت این موضوع است. بهشت زهرا تا چند سال آینده جای دفن اموات دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر