کد خبر: ۵۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶

ایلان ماسک توئیتر را خرید

منابع رسمی اعلام کرده اند هیات مدیره توییتر در دو روز گذشته با ایلان ماسک دیدار و مذاکره کردند و اکنون به "توافق" رسیده‌اند که ماسک سهام شبکه اجتماعی توئیتر را خریداری کند.
ایلان ماسک توئیتر را خرید

رسانه‌های آمریکا می‌گویند هیات مدیره توییتر با پیشنهاد ایلان ماسک مالک شرکت خودروسازی تسلا برای خرید این شبکه‌ اجتماعی به قیمت 44 میلیارد دلار موافقت کرده است.

ایلان ماسک توئیتر را خرید

به گزارش بی بی سی، توئیتر از توافق با «ایلان ماسک» و فروش سهام آن به وی به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خبر داد.

خبر این توافق باعث پنج درصد ترقی سهام توییتر پیش از باز شدن بازارهای مالی آمریکا شد.

 

بنا بر گزارش‌ها، هیات مدیره توییتر در دو روز گذشته با ایلان ماسک دیدار و مذاکره کردند و اکنون به "توافق" رسیده‌اند.

 

خرید توییتر توسط ایلان ماسک

بر اساس رده‌بندی نشریه فوربز، آقای ماسک با ۲۱۹ میلیارد دلار دارایی، ثروتمندترین مرد دنیاست.

پیش از باز شدن بازارهای مالی آمریکا ارزش سهام توییتر ۵/۱ درصد افزایش یافت و ۵۱/۵۷ دلار رسید که البته کمتر ار قیمت پیشنهادی آقای ماسک یعنی هر سهم ۵۴/۲۰ دلار است.

به گزارش رویترز اکنون هیات مدیره توییتر باید پیشنهاد آقای ماسک را با سهام‌داران مطرح کند که به نظر می‌رسد موافقت می‌کنند.


بیشتر بخوانیم:نقشه جنجالی ایلان ماسک برای توئیتر


تقریبا سه هقته پیش بود که ناگهان مشخص شد آقای ماسک، مالک شرکت خودروسازی تسلا، ۹/۲ درصد سهام توییتر را در اختیار دارد و بزرگترین سهام‌دار این شبکه اجتماعی است.

توییتر به آقای ماسک پیشنهاد کرد به هیات مدیره بپیوندد اما او نه فقط این پیشنهاد را رد کرد که بجایش پیشنهاد خرید توییتر را داد تا قابلیت‌های فوق‌العاده‌ این شبکه اجتماعی را شکوفا کند.

توییتر در واکنش به اصطلاح "قرص سم" را پیش روی ایلان ماسک گذاشت، سازوکاری که به دست آوردن سهام بیشتر را برای او هر چه بیشتر دشوار می‌کرد.

از این رو کمتر کسی تصور می‌کرد که آقای ماسک به این سرعت بتواند به خرید توییتر نزدیک شود. او که پیشتر گفته بود پول نفد ندارد و دارایی‌هایش به اشکال دیگری هستند در عرض چند هفته پیشنهادی به توییتر داد که نظر هیات مدیره‌اش را عوض کرد.

چرخش ۱۸۰ درجه‌ای آقای ماسک

آقای ماسک یازده روز پیش اعلام کرد با استفاده از برخی دارایی‌هایش و وام بانک مورگان استنلی و همکاری چند شرکت دیگر در وال استریت یک پیشنهاد خرید تا ارزش ۴۶/۵ میلیارد دلار را آماده کرده است، به نظر می‌رسد این پیشنهاد نظر هیات مدیره توییتر را برای فروش تغییر داد.

آقای ماسک که خود در توییتر بسیار فعال است، اخیرا گفته بود این شبکه اجتماعی باید "بازتر و شفاف‌تر" و "همه‌شمول‌تر" شود و برنامه‌هایش برای توییتر را مطرح کرده بود.

وقتی از ۸۳/۳ میلیون نفری که در توییتر او را دنبال می‌کنند پرسید آبا کاربران باید بتوانند توییت‌های خود را اصلاح و ویرایش کنند ۷۴ درصد به "دکمه ویرایش" پاسخ مثبت دادند.

او همچنین از سازوکار تایید هویت کاربر در توییتر انتقاد و توییت کرد: "اگر پیشنهاد خرید توییتر به نتیجه برسد ما این بات‌های جعلی را شکست می‌دهیم یا در این راه می‌میریم" برای اینکه بتوانیم "واقعی بودن انسان‌های واقعی را تایید کنیم."

روشن نیست اگر آقای ماسک توییتر را بخرد چه کسی آن را مدیریت خواهد کرد. به نوشته وبسایت تسلا او مدیرعامل و "فناوری‎دان" این شرکت است.

او همچنین مدیرعامل، مدیر فناوری و رئیس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس هم هست و در بسیاری شرکت‌های تجاری و دانش‌بنیان دیگر نقش دارد.

پاراگ آگراوال مدیرعامل فعلی توییتر تقریبا شش ماه پیش این سمت را به عهده گرفت. او در آن زمان از حمایت جک دورسی مدیرعامل قبلی و یکی از بنیان‌گذاران توییتر برخوردار بود.

اما نظر آقای ماسک فرق دارد. او قبلا از مدیریت توییتر انتقاد کرده بود و به برت تیلور رئیس توییتر هم در زمان ارائه پیشنهاد خرید گفته است "من به مدیریت توییتر اعتماد ندارم."

فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر