کد خبر: ۵۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲

نظافت اجباری مدرسه توسط مادر یک دانش‌آموز دیگر

نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش آموز مشهدی دبستان دخترانه دولتی، در حالی رخ داد که مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی این اقدام را تخلف و بر خلاف قوانین دانسته است.
نظافت اجباری مدرسه توسط مادر یک دانش‌آموز دیگر

مخاطب ۲۴- ولی دانش‌آموز مربوطه در توضیح ماجرا اینگونه گفت: چندی پیش در تماس تلفنی که از سوی مدرسه داشتم به من اطلاع دادند که دخترم حالش خوب نیست و در مدرسه پس از حالت تهوع شدید، استفراغ داشته است.

 

این مادر دانش آموز که نامش محرز است، ادامه داد: من که برای رسیدگی به حال دخترم با نگرانی و فوریت خودم را به مدرسه رساندم، در مواجهه با معاون مدرسه متوجه شدم که باید خودم اقدام به نظافت محل استفراغ نمایم و با تصور به اینکه این وضعیت ناشی از حال ناخوش دختر خودم بوده است، درخواست آب و دستمال برای تمیزکاری داشتم.

 

این ولی دانش‌آموز با بیان اینکه دخترم در مدرسه دولتی در ناحیه تبادکان مشهد مشغول تحصیل است، بیان کرد: در کمال ناباوری اولیای مدرسه به من اعلام کردند که دستمال کاغذی و دستمال پارچه‌ای برای تمیزکاری محل ندارند و باید به منزل برگردم و با خودم دستمال بیاورم، اما به دلیل دور بودن منزل درخواست کردم هر طور شده پارچه‌ای پیدا کنند و همین شد که دستمال کوچکی در اختیارم گذاشتند تا اقدام به پاکسازی محل کنم.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: به دلیل اینکه یکی از پاهایم بر اثر تصادف دچار اذیت و درد است، ناچار شدم مسیر شیر آب تا محل نیازمند تمیزکاری را چندین بار طی کنم و این امر به شدت من را آزار داد، اما نمی‌دانستم که این کار وظیفه من نیست.

 

این مادر دانش آموز با اشاره به اینکه دریافت وجوه کمک به مدرسه به اجبار از والدین دانش آموزان از مواردی است که در این مدرسه به شدت موجب نارضایتی والدین شده است، افزود: مردم ساکن در ناحیه این منطقه بسیار محروم و در سطح اقتصادی پایینی هستند که اجبار آنان برای پرداخت وجوه کمک به مدرسه خارج از عدالت و منطق است.

 

این ولی دانش آموز اظهار کرد: تهدید اولیای دانش آموزان به استرداد پرونده فرزندشان و اخراج از مدرسه از دیگر تهدیداتی است که توسط مدیر مدرسه با والدین صورت می‌گیرد.

 

اجبار والدین به نظافت اقدامی غیر قانونی است

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این خصوص اظهار کرد: این اقدام به هیچ وجه پذیرفته شده و قانونی نیست و در صورت بروز چنین شرایطی نه دانش آموز و نه ولی دانش آموز نباید موظف به نظافت محل شوند.

 

میکائیل باقری بیان کرد: حتی در صورت نداشتن نیروی خدماتی و سرایداری در یک مدرسه، مکلف کردن و اجبار والدین به نظافت مدرسه اقدامی غیر اخلاقی و غیرقانونی است.

 

وی با بیان اینکه با عاملان این وضعیت در مدرسه برخورد لازم انجام خواهد شد، افزود: کمبود نیروی خدمات و سرایداری در مدارس استان داریم، اما به هیچ وجه این شرایط توجیهی برای ظهور و بروز رفتار‌های خلاف شان والدین در مدارس نیست.

 

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: کمبود نیروی خدمات و سرایدار در این استان پنج هزار نفر است.

 

هم اکنون استان خراسان رضوی دارای بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز است که نزدیک به ۹ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور را تشکیل می‌دهد.

 

چندی پیش نیز خبری مبنی بر مجبور کردن ولی دانش آموز به کار اجباری خدمات در مدرسه به دلیل عدم برخورداری از توان مالی برای پرداخت هزینه ثبت نام در مدرسه در شهرستان تایباد در فضای مجازی مطرح شده بود که از سوی متولیان آموزش و پرورش خراسان رضوی تکذیب شد.

 

مهر ماه امسال نیز وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای از لغو ابلاغ مدیر یکی از مدارس دولتی در شهر قدس تهران خبر داد که این مدیر مادر دانش‌آموزی را مجبور به نظافت مدرسه کرده بود.

برچسب ها: دانش آموز
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.