کد خبر: ۵۵۲۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱

گواهی ولادت الکترونیکی شد

گواهی نامه الکترونیک ولادت و امضای دیجیتال و مرکز میانی صدور گواهی الکترونیک امروز دوشنبه همزمان با روز ثبت احوال با حضور وزیر کشور به بهره برداری رسید
گواهی ولادت الکترونیکی شد

مخاطب۲۴- وزیر کشور روز دوشنبه در آیین افتتاح و بهره برداری از گواهی الکترونیک ولادت و امضای دیجیتال در سازمان ثبت احوال، با تبریک ولادت حضرت زهرا و روز ثبت احوال اظهار داشت: تلاشی که برای هوشمند سازی فرآیند‌ها صورت گرفت، قابل تقدیر است.



اسکندر مومنی افزود: با توجه به پیچیدگی زندگی در دنیای امروز، هوشمندسازی اجتناب ناپذیر است و هوشمند سازی موجب سرعت، دقت و صحت عمل در ارایه خدمات به مردم می‌شود.



 وی با اشاره به ارایه گزارشی از مرکز رصد جمعیت در سازمان ثبت احوال اظهار داشت: روند رشد جمعیت بسیار پایین است و مطالعاتی که کارشناسان انجام دادند نشان می‌دهد که با ادامه این روند، در سال ۱۴۸۰ جمعیت به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد.



وزیر کشور وضعیت جمعیت را فاجعه بزرگی دانست و یادآورشد: همه باید تلاش کنیم قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است به درستی اجرا شود.



مومنی اضافه کرد: برای کشوری همچون ایران به دلیل دارا بودن سابقه تمدنی این موضوع - کاهش رشد جمعیت - مناسب نیست و اگر اکنون این موضوع را جدی نگیریم، فاجعه رخ خواهد داد.



وی تاکید کرد: حتما همه نهاد‌ها و دستگاه‌های دولتی باید تلاش کنند با آگاهی بخشی این روند کاهشی را ابتدا متوقف کننند تا در ادامه به یک روند افزایشی و متناسب با شرایط کشور برسیم.



وزیر کشور در جمع کارمندان سازمان ثبت احوال ضمن قدردانی از زحمات آنان گفت: این سازمان از قدیمی‌ترین نهاد‌های تشکیل شده در کشور است که شروع فعالیت آن به اواخر دوران قاجار برمی گردد و ١٠۶ سال است که فعالیت دارد.



مومنی افزود: این سازمان وظایف متعددی دارد که یکی از آنها ثبت و صدور اسناد هویتی ایرانیان است که یک اقدام بسیار مهم به حساب می‌آید.



وی با بیان اینکه یکی از پایه‌های اصلی قوام کشور همین اسناد هویتی است، افزود: مردم از قبل از تولد تا وفات با این سازمان سروکار دارند و در زندگی‌های پیچیده امروز با گسترش شهرنشینی و نیاز به خدمات اسناد هویتی دیگر صدور اسناد به صورت سنتی امکان پذیر نیست.



وزیر کشور با اشاره به اینکه مسیر هوشمندسازی و حذف فرآیند‌های دستی را در پیش گرفته‌ایم چراکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، یادآورشد: ارائه خدمات هویتی به مردم توسط دستگاه‌های دولتی امروز یک ضرورت دیگر است، یعنی این سازمان نه تنها به مردم خدمات ارائه می‌کند بلکه به سایر دستگاه‌ها نیز خدمت‌رسانی دارد.

 

به گفته مومنی، ایران در طول تاریخ حیات خود با تهاجمات مختلفی مواجه شده و هیچوقت تسلیم نشده و یکپارچگی این کشور حفظ شده است، اما بر اساس آمار‌ها و داده‌ها ما یک نگرانی داریم و امروز مشهود است و آن روند کاهشی جمعیت است.



وی خاطرنشان کرد: در همه پژوهش‌ها یک موضوع مشترک است و آن مسأله جمعیت است. موضوع جمعیت یک زنگ خطر جدی برای ما است. این روند کاهش اگر ادامه پیدا کند و تغییری در آن ایجاد نشود تا سال ١۴٨٠ جمعیت کشور به زیر ۴٠ میلیون نفر می‌رسد از این رو همه دستگاه‌ها باید این بحران را جدی بگیرند.



همه افراد صاحب امضای دیجیتال می‌شوند

رئیس سازمان ثبت احوال کشور نیز در این آیین با بیان اینکه ابتدا اسناد ولادت الکترونیکی شد، گفت: گواهی وفات هم به زودی الکترونیکی خواهد شد.



هاشم کارگر با بیان اینکه تعیین نام را هم به صورت الکترونیکی انجام خواهیم داد، افزود: این اقدام با همکاری وزارت بهداشت انجام شده است و بیمارستان‌ها خود را مجهز کرده‌اند تا بتوانند گواهی را به صورت الکترونیکی صادر و به پایگاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال کنند تا باقی مراحل رخ دهد.



وی درباره امضای دیجیتال نیز اظهار داشت: امضای دیجیتال در کشور بسیار مهم است و تمام افراد صاحب امضای دیجیتال خواهند شد.

کارگر ادامه داد: امضای دیجیتال در سامانه هدی قرار خواهد گرفت و می‌توان اقدامات گوناگونی را تا سطح بستن قرار داد انجام داد.

گواهی الکترونیک ولادت، به افزایش صحت و امنیت داده‌های ولادت، ثبت به هنگام واقعه ولادت در کشور، جلوگیری از جعل، کاهش هزینه‌ها، افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات هویتی و ارائه لحظه‌ای آمار‌های حیاتی کشور کمک می‌کند.

بر اساس این گزارش، امضای دیجیتال شناسه‌ای است که اصالت مدارک الکترونیکی را تایید می‌کند؛ این امضا در استفاده از امضای الکترونیکی و رمزنگاری اطلاعات پرکاربرد است.



از جمله کاربرد‌های گواهی الکترونیکی امضا می‌توان به احراز هویت غیر حضوری، گواهی مهر زمانی به منظور ثبت زمان دقیق بر روی اسناد الکترونیکی اشاره کرد.

برچسب ها: وزیر کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر