کد خبر: ۵۵۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲

دلیل نابینا شدن ۹ بیمار مشخص شد

رئیس کمیسیون بهداشت درباره دلیل نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان چشم پزشکی گفت: هنوز بطور دقیق علت اصلی نابینایی این بیماران مشخص نیست، اما بر اساس نظریه اولیه بررسی کنندگان این حادثه یک «کاست» که برای همه این مریض‌ها استفاده شده آلوده بوده و ایجاد عفونت کرده است، اما این قطعی نیست.
دلیل نابینا شدن ۹ بیمار مشخص شد

مخاطب۲۴- حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، درباره خبر نابینا شدن ۹ بیمار در یک بیمارستان خصوصی مختص چشم پزشکی توضیح داد: در اتاق عمل این بیمارستان خصوصی چشم پزشکی ۹ بیمار در یک محدوده زمانی عمل چشم داشته اند و به دست چهار پزشک جراحی شده‌اند، یک چشم این بیماران دچار عفونت شده است و با وجود رسیدگی فوری، جراحی مجدد و داروهایی که داده شده، فرایند بی‌نتیجه بوده‌ و این بیماران یک چشم خود را از دست داده‌اند.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان پیگیر این موضوع است. ما هم در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، وزیر بهداشت را خواسته‌ایم تا بیایند و توضیح دهند که دقیقاًچه اتفاقی رخ داده و چرا این اتفاق افتاده است. 

بیشتر بخوانید

شهریاری درباره دلیل نابینا شدن این ۹ بیمار توضیح داد: هنوز بطور دقیق علت اصلی نابینایی این بیماران مشخص نیست، اما بر اساس نظریه اولیه بررسی کنندگان این حادثه یک «کاست» که برای همه این مریض‌ها استفاده شده آلوده بوده و ایجاد عفونت کرده است، اما این قطعی نیست. 

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سوال که آیا استفاده که از یک کاست برای چند بیمار استاندارد است گفت: خیر این کار استاندارد نیست.

 

او در ادامه درباره اینکه مگر اصل بر این نیست که برای هر مریض یک «کاست» استفاده شود توضیح داد: بله برای هر مریض باید به صورت اختصاصی و مجزا کاست استفاده شود و این بیمارستان اگر واقعاً این کار را انجام داده باشد، مقصر است.

 

شهریاری تاکید کرد: یکی از نگرانی‌های ما در خصوص ارز ترجیحی تعیین‌شده برای سال آینده در بخش دارو و تجهیزات پزشکی همین موضوع است؛ اینکه قیمت  ارز ترجیحی بالا برود و به ۳۸ تومان یا ۴۵ هزار تومان برسد مشکلات بسیاری را به دنبال دارد. این «کاست»ها همه خارجی هستند و ارزبری دارند و قیمت آن هم بالا است و با افزایش قیمت ارز ترجیحی قیمت این اقلام هم بالا می رود، در نتیجه با بالا رفتن قیمت محصولات همانند «کاست»، نه بیمه‌ها هزینه تامین آن را قبول می‌کنند و نه بیمار توان تامین هزینه خریدش را دارد. 

برچسب ها: نابینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر