کد خبر: ۵۵۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵

دیدار مدیرعامل بانک ملت و استاندار قم

مدیرعامل بانک ملت در دیدار با استاندار قم، آمادگی این بانک را برای مشارکت در طرح‌های توسعه‌ای و کمک به رونق و شکوفایی این استان اعلام کرد.
دیدار مدیرعامل بانک ملت و استاندار قم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:فرشید فرخ نژاد در نشست مشترک با اکبر بهنام جو استاندار قم از آمادگی بانک ملت برای حمایت از پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای این استان در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک خبر داد.

وی با اشاره به جایگاه بانک ملت در نظام اقتصادی و سابقه مشارکت این بانک در طرح‌ها و پروژه‌های عظیم عمرانی کشور، تاکید کرد که سیاست حمایت از طرح‌های بزرگ ملی همچنان در دستور کار این بانک قرار خواهد داشت.

اکبر بهنام جو استاندار قم نیز در این نشست با قدردانی از همراهی و خدمات ارزنده و نقش پررنگ بانک ملت، ابراز امیدواری کرد با گسترش سطح همکاری‌ها میان این بانک بزرگ و استانداری ها، گام‌های بلندی در مسیر سازندگی کشور برداشته شود.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر