کد خبر: ۵۵۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱

افشاگری یک نماینده مجلس از علت تعطیلی کشور

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه از مدار خارج شدن ۱۳ نیروگاه اتفاقی پرخطر برای کشور است، گفت:مردم می‌دانند کمبود سوخت منجر به تعطیلی کشور شد نه برودت هوا!
افشاگری یک نماینده مجلس از علت تعطیلی کشور

مخاطب۲۴- فتح‌الله توسلی، نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه از مدار خارج شدن ۱۳ نیروگاه اتفاقی پرخطر برای کشور است، گفت:مردم می‌دانند کمبود سوخت منجر به تعطیلی کشور شد نه برودت هوا!

 

فتح‌الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارنظر اخیر وزیر نیرو مبنی بر اینکه به دلیل عدم انعقاد قراردادهای نفتی و گازی با سرمایه‌گذارن خارجی 13 نیروگاه از مدار خارج شده است، گفت: متاسفانه باید این خبر را خبری بسیار  پرخطر برای کشور دانست، چراکه برخی از مسئولان ما را دچار غافل‌گیری استراتژیک کرد، درواقع از مدار خارج شدن 13 نیروگاه حاصل یک کم‌کاری صرفا چند ماه نیست، بنابراین وزارتخانه‌های نفت و نیرو، به‌ویژه وزارت نفت موظف به ذخیره‌سازی سوخت بوده‌اند، به همین دلیل دولت سابق و فعلی باید بابت این کوتاهی پاسخگو باشند، چراکه این کوتاهی تا جایی پیش رفته است که ما امروز ناتوان در تامین گاز و حتی مازوت برای نیروگاه‌ها هستیم.

 

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ازسوی دیگر انتظار بود؛ وضعیت غیرقابل قبول امروز -که منجر به تعطیلی کشور شد- پیش از این توسط وزرا، شورای عالی امنیت ملی و سران سه‌قوه مورد بررسی قرار می‌گرفت و اکنون نیز باید در اسرع‌وقت دلایل رسیدن به این نقطه را پیگیری کنند، چراکه وظیفه حاکمیت همین است.

 

مردم خوب می‌دانند؛ برودتی وجود ندارد و کمبود انرژی منجر به تعطیلی کشور شد

وی در ادامه مطرح کرد: نمی‌توان به بهانه برودت هوا کشور را تعطیل کرد چراکه مردم خوب می‌دانند برودتی وجود ندارد و کمبود انرژی منجر به این مسئله شده است، هرچند تاکید رئیس‌جمهور به صرفه‌جویی مسئله مهمی است که باید جدی گرفت و باید فرهنگ‌سازی لازم در کشور صورت بگیرد اما امروز در شرایطی هستیم که صرفا با کاهش مصرف نمی‌توان از ابرچالش کمبود انرژی عبور کرد و به‌یقین برنامه‌ریزی کلان با هدف تولید و ذخیره‌سازی انرژی بسیار مهم و ضروری است.

 

کمبود انرژی در کشور به مرز خطرناکی رسیده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: کمبود انرژی در کشور به مرز خطرناکی رسیده چراکه تولید، تجارت و حتی زندگی مردم را دچار اخلال کرده است لذا نباید لحظه‌ای از این مسئله با هدف کاهش ناترازی غافل شد.

برچسب ها: نماینده مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر