کد خبر: ۵۵۰۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

اعضای خانواده Galaxy S۲۵ با چه رنگ‌هایی روانه بازار می‌شوند؟

یک افشاگر قابل اعتماد، رنگبندی تمام گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ را فاش کرد.
اعضای خانواده Galaxy S۲۵ با چه رنگ‌هایی روانه بازار می‌شوند؟

مخاطب ۲۴- سامسونگ قصد دارد در ماه آینده میلادی، گوشی‌های جدید و پرچمدار سری گلکسی S۲۵ را به‌صورت رسمی معرفی و عرضه کند. به همین دلیل در حالی که به زمان رونمایی از این گوشی‌ها نزدیک می‌شویم، اطلاعات بیشتری درباره آنها فاش می‌شود. حالا نیز یکی از افشاگران معتبر و قابل اعتماد در دنیای تکنولوژی، جزئیات رنگبندی تمام گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ یعنی گلکسی اس ۲۵، گلکسی اس ۲۵ پلاس و گلکسی اس ۲۵ اولترا را فاش کرده است.

بر اساس اعلام این افشاگر، مدل‌های معمولی و پلاس با هفت گزینه رنگی مختلف به بازار می‌آیند و مدل اولترا نیز با تجهیز به قاب تیتانیومی و پنل پشتی با هفت رنگ که نسبت به رنگ‌های مدل معمولی و پلاس متفاوت هستند، عرضه خواهد شد. در ادامه می‌توانید گزینه‌های رنگی گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ را مشاهده کنید:

رنگبندی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس

مشکی/آبی (Blue Black)

قرمز مرجانی (Coral Red)

آبی یخی (Icy Blue)

سبز نعنایی (Mint)

آبی تیره (Navy)

صورتی/طلایی (Pink Gold)

نقره‌ای (Silver Shadow)

رنگ بندی گلکسی S۲۵ اولترا

مشکی تیتانیومی (Titanium Black)

خاکستری تیتانیومی (Titanium Gray)

سبز تیتانیومی (Titanium Jade Green)

مشکی براق (Titanium Jet Black)

صورتی/طلایی تیتانیومی (Titanium Pink Gold)

آبی/نقره‌ای تیتانیومی (Titanium Silver Blue)

سفید/نقره‌ای تیتانیومی (Titanium White Silver)

انتظار می‌رود بخشی از این گزینه‌های رنگی در سطح جهانی در اختیار اپراتور‌ها و فروشگاه‌ها قرار بگیرد؛ یعنی چند گزینه رنگی احتمالا در انحصار فروشگاه سامسونگ باقی می‌ماند و در تمام بازار‌ها در دسترس خریداران قرار نخواهند گرفت. اتفاقی که قبلا نیز سابقه داشته است.

برخی از این رنگ‌ها برای اولین بار معرفی شده‌اند؛ مانند رنگ قرمز برای گلکسی S۲۵ و گلکسی S۲۵ پلاس و رنگ طلایی/صورتی یا پینک گلد برای گلکسی S۲۵ اولترا. همچنین برخی از رنگ‌ها مانند نقره‌ای تیتانیومی و خاکستری تیتانیومی برای گلکسی اس ۲۵ اولترا، قبلا هم وجود داشتند، اما به‌نظر می‌رسد که این بار قرار است ظاهر متفاوت‌تری داشته باشند.

برچسب ها: سامسونگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر