کد خبر: ۵۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۵

کولاک رحمان عموزاد، طلای آسیا با شکست نفر سوم المپیک

رحمان عموزاد معروف به رحمان بی رحم، نماینده وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در جریان رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا در اولانباتور مغولستان برابر باجرانگ پونیا دارنده مدال برنز المپیک به مدال طلای آسیا رسید
کولاک رحمان عموزاد، طلای آسیا با شکست نفر سوم المپیک

رحمان عموزاد معروف به رحمان بی رحم،  در ۱۹ سالگی با یک نمایش فوق العاده نفر سوم المپیک را شکست داد و طلای آسیا را بر گردن آویخت. نماینده وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در جریان رقابت‌های کشتی آزاد، قهرمانی آسیا در اولانباتور مغولستان برابر باجرانگ پونیا دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز جهان از هند، در یک مبارزه جسورانه و رو به جلو به برتری ۳ بر یک رسید و بر سکوی نخست آسیا ایستاد. مدال‌های برنز این وزن نیز به رحمان اف از ازبکستان و یاماگوچی از ژاپن رسید.

کولاک رحمان عموزاد، طلای آسیا با شکست نفر سوم المپیک
مخاطب۲۴- رحمان عموزاد که سال قبل در مسابقات جهانی بزرگسالان و در وزن ۵۷ کیلوگرم به توفیقی دست پیدا نکرد و نتوانست در اولین تجربه خود در رده بزرگسالان مدال بیاورد؛ اگرچه پشتکار فوق العاده این جوان مازندرانی باعث شد تا او بار دیگر در انتخابی تیم ملی و در یک وزن بالاتر شرکت کند و به مدال طلا برسد تا دوبنده تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا را بر تن کند.
این جوان اهل خلیل شهر که به نوع کشتی گرفتنش و ۱۰-۰ کردن خیلی از رقبای جهانی اش در رده‌های سنی پایه به "رحمان بی رحم" مشهور شده، امروز در اولان باتور مغولستان برای کسب مدال طلا روی تشک رفت. رحمان عموزاد در دور نخست با نتیجه ۱۱ بر صفر مقابل عنایت اله از پاکستان به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر کایکی یاماگوچی قهرمان جوانان جهان از ژاپن را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله تسوگبادراخ تسیویسورن از مغلوستان را با نتیجه ۶ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد.  

 

اما اوج کار رحمان در فینال مسابقات بود؛ جایی که او برابر باجرانگ پونیا، کشتی پرافتخار هندی قرار گرفت؛ کشتی گیری که اتفاقا چندی قبل مهمان حسن یزدانی در جویبار بود. حریف رحمان نقره و برنز جهان و برنز المپیک توکیو را در کارنامه داشت و کمتر کسی تصور می‌کرد در برابر پدیده کشتی ایران از اجرای فن عاجز بماند.  


ظهور یک پدیده جدید در کشتی ایران؛ رحمان بی رحم

رحمان عموزاد که به خوبی به آنالیز کادرفنی تیم ملی توجه کرده بود و با زدن زیر کتف حریف، اجرای خودنمایی به باجرانگ را نمی‌داد، در وقت اول به خاطر اخطار داوران به حریف یک بر صفر پیش افتاد، اما با اتفاقی مشابه این برتری را در وقت دوم از دست داد. عموزاد، اما در فاصله حدود ۲ دقیقه به پایان کشتی، به زیبایی با یک زیرگیری باجرانگ را در خاک نشاند و ۲ امتیاز دیگر گرفت. دفاع فوق العاده پدیده کشتی ایران مقابل باجرانگ که از قدرت بدنی بالایی برخوردار بود، باعث شد عموزاد با همین نتیجه ۳ بر یک برنده کشتی لقب بگیرد و مدال طلای آسیا را بر گردن بیاویزد.  
این اولین قدرت نمایی رحمان عموزاد در رده سنی بزرگسالان بود که با شکست نفر سوم المپیک به مدال طلای آسیا رسید. رحمان بی رحم که دو ماه دیگر ۲۰ ساله خواهد شد، می‌تواند پا جای حسن یزدانی گذاشته و خودش را به عنوان یک نابغه در سطح جهان معرفی کند.  
بدون شک طلای رحمان که اولین طلای کاروان کشتی آزاد ایران در مسابقات آسیایی ۲۰۲۲ بود، می‌تواند سخت‌ترین و با ارزش‌ترین مدال ایران در این تورنمنت باشد؛ نه به خاطر تجربه کم و جوانی عموزاد، بلکه به خاطر نمایش بی نظیر او در برابر باجرانگ هندی.

منبع: ورزش ۳

اخبار داغ
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر