کد خبر: ۵۵۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱

نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

نرخ سود بین بانکی برای دومین هفته متوالی با افزایش همراه شد؛ هم اکنون نرخ سود بین بانکی در آستانه ورود به کانال جدید است.
نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

مخاطب۲۴- نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۲۸ آذرماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن همراه شد و درآستانه ورود به کانال ۲۴ درصدی قرار گرفت. نرخ سود در هفته پایانی آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید.

نرخ سود بین بانکی درهفته منتهی به ۲۱ آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن رکورد جدیدی را ثبت کرد و با عبور از کانال ۲۳.۸ درصدی به ۲۳.۸۶ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۱۴ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد اعلام شد.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۷ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد بود. این ثبات درحالی برای نرخ سود بین بانکی به ثبت رسیده که مدار این نرخ در هفته پایانی آبان ماه با افزایش محسوس همراه و باعث شد نرخ بهره برای اولین بار در آستانه ورود به کانال ۲۳.۸ درصدی قرار گیرد.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۳۰ آبان ماه با افزایش ۰.۰۶ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۷۹ درصد رسید. افزایش نرخ سود بین بانکی در حالی به ثبت رسیده که وزارت اقتصاد و سازمان بورس از رایزنی‌ها با بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود بانکی خبر داده بودند.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۳ آبان ماه با افزایش جزئی (۰.۰۱ درصدی) نسبت به هفته قبل، ۲۳.۷۳ درصد شده بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۶ آبان ماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۲ درصد اعلام شده بود.

نرخ بهره بین بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی در هفته منتهی به ۹ آبان ماه با کاهش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به ۲۳.۷۲ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۲ آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین بانکی در این هفته با افزایش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۵ مهر ماه با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شده و به ۲۳.۷۲ درصد رسیده بود. در هفته منتهی به ۱۸ مهر ماه این نرخ با کاهش ۰.۰۵ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۶۸ درصد شده بود. نرخ بهره بین‌بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۱۱ مهر با کاهش ۰.۰۱ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۳ درصد شد.

این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۴ مهر ماه ۲۳.۷۴ درصد شد.

نرخ سود بین‌بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به‌نام بازار بین‌بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین‌بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین‌بانکی گفته می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است
سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر اعضای این شورای درباره ۸ مصوبه مجلس، ۷ اساسنامه و ۴ استعلام دیوان عدالت اداری خبر داد.
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز و تصاویر عزیمت وزیر امورخارجه به محل وزارت خارجه ایتالیا
رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد
رئیس جمهور و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) را ابلاغ کرد.
اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی
مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی گفت: در ده استان کشور مانور‌های سراسری مدیریت بحران با مشارکت هلال‌احمر، آتش‌نشانی و نیروی انتظامی برگزار می‌شود تا همکاری میان دستگاه‌های امدادی و حوزه میراث‌فرهنگی برای حفاظت از آثار تاریخی تقویت شود.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
روایت شمخانی از اختیارات کامل نمایندگان ایران در مذاکره با آمریکا روایت شمخانی از اختیارات کامل نمایندگان ایران در مذاکره با آمریکا
مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب در مطلبی در فضای مجازی نوشت: مذاکره‌کنندگان ‎ایران با اختیارات کامل برای رقم زدن یک توافق متوازن راهی ‎رم شدند.
شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق
در دل خاک گرم ابرکوه، شبکه‌ای از راهرو‌ها و سکونت‌گاه‌های زیرزمینی نهفته است که از گذشته‌های دور به عنوان پناهگاه، مسیر عبور، و مکانی امن برای مردم منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت. این دالان‌های تاریخی، نه‌تنها روایتگر شیوه‌های هوشمندانه معماری ایرانی هستند، بلکه پنجره‌ای به راز‌های کهن این شهر می‌گشایند. اکنون، این مجموعه زیرزمینی در حال بازسازی و بهره‌برداری است تا گردشگران بتوانند سفری به دل تاریخ ایران تجربه کنند.
برگزیده
کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
توضیح مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد نرخ کرایه‌های جدید در سال ۱۴۰۴/ نرخ کرایه جدید چقدر است؟
خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت
با گذشت نیمی از فروردین ماه هنوز خبری در خصوص زمان اجرای بند پ تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و آیین‌نامه اجرایی آن منتشر نشده است.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر