کد خبر: ۵۵۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱

نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

نرخ سود بین بانکی برای دومین هفته متوالی با افزایش همراه شد؛ هم اکنون نرخ سود بین بانکی در آستانه ورود به کانال جدید است.
نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

مخاطب۲۴- نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۲۸ آذرماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن همراه شد و درآستانه ورود به کانال ۲۴ درصدی قرار گرفت. نرخ سود در هفته پایانی آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید.

نرخ سود بین بانکی درهفته منتهی به ۲۱ آذرماه با افزایش ۰.۰۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن رکورد جدیدی را ثبت کرد و با عبور از کانال ۲۳.۸ درصدی به ۲۳.۸۶ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۱۴ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد اعلام شد.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۷ آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد بود. این ثبات درحالی برای نرخ سود بین بانکی به ثبت رسیده که مدار این نرخ در هفته پایانی آبان ماه با افزایش محسوس همراه و باعث شد نرخ بهره برای اولین بار در آستانه ورود به کانال ۲۳.۸ درصدی قرار گیرد.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۳۰ آبان ماه با افزایش ۰.۰۶ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۷۹ درصد رسید. افزایش نرخ سود بین بانکی در حالی به ثبت رسیده که وزارت اقتصاد و سازمان بورس از رایزنی‌ها با بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود بانکی خبر داده بودند.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۳ آبان ماه با افزایش جزئی (۰.۰۱ درصدی) نسبت به هفته قبل، ۲۳.۷۳ درصد شده بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۶ آبان ماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۲ درصد اعلام شده بود.

نرخ بهره بین بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی در هفته منتهی به ۹ آبان ماه با کاهش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به ۲۳.۷۲ درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به ۲ آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین بانکی در این هفته با افزایش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۵ مهر ماه با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شده و به ۲۳.۷۲ درصد رسیده بود. در هفته منتهی به ۱۸ مهر ماه این نرخ با کاهش ۰.۰۵ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۶۸ درصد شده بود. نرخ بهره بین‌بانکی بعد از ۲ هفته افزایشی، در هفته منتهی به ۱۱ مهر با کاهش ۰.۰۱ درصدی نسبت به هفته قبل به ۲۳.۷۳ درصد شد.

این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش ۰.۰۴ درصدی همراه شد و به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به ۴ مهر ماه ۲۳.۷۴ درصد شد.

نرخ سود بین‌بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به‌نام بازار بین‌بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین‌بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین‌بانکی گفته می‌شود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.