کد خبر: ۵۴۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

پزشکیان: ابعاد جدیدی از اهداف نامشروع رژیم صهیونیستی آشکار شده است

رئیس جمهور کشورمان گفت: به خاک و خون کشیدن زنان، کودکان و افراد آسیب دیده از جنگ و ترور گسترده، ابعاد جدیدی از اهداف نامشروع رژیم صهیونیستی را در گسترش ناامنی آشکار ساخته است.
پزشکیان: ابعاد جدیدی از اهداف نامشروع رژیم صهیونیستی آشکار شده است

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان در نشست سران کشور‌های اسلامی در حال توسعه (دی ۸) ضمن ایراد سخنانی، گفت: بی‌شک جلوه‌های مهمی از تاریخ تمدن بشری در سرزمین مصر و در امتداد رود بزرگ نیل به وقوع پیوسته و همچنان زیبایی‌های تاریخی و مسحور کننده این دیار اسلامی شاهکاری از تلفیق تمدن باستان و فرهنگ غنی اسلامی را به تصویر کشیده است.

وی افزود: امیدوارم در دوره ریاست مصر در سازمان دی ۸، شاهد تعمیق دوستی و برادری میان اعضا، برداشتن گام‌های جدی در روند افزایش همکاری‌های چند جانبه برای رسیدن به چشم انداز‌های مدنظر در دی ۸، باشیم.

رئیس جمهور کشورمان در رابطه با تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا، بیان کرد: بیش از ۱۴ ماه است که منطقه غرب آسیا و بالاخص غزه و جنوب لبنان و اینک کشور اسلامی سوریه دستخوش حملات گسترده رژیم غاصب اسرائیل قرار دارد.

پزشکیان با اشاره به کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا، اظهار کرد: به خاک و خون کشیدن زنان، کودکان و افراد آسیب دیده از جنگ و ترور گسترده، ابعاد جدیدی از اهداف نامشروع رژیم صهیونیستی را در گسترش ناامنی آشکار ساخته است.

با همگرایی مانع آسیب بیشتر به مناطق بحران‌زده شویم

وی افزود: اینک وظیفه شرعی، حقوقی و انسانی ماست تا با همگرایی بیشتر و اتخاذ اقدامات عملی‌تر، دقیق و فوری مانع از ادامه آسیب بیشتر به عزیزانمان در مناطق بحران زده شویم.

رئیس جمهور کشورمان خطاب به سران حاضر در اجلاس دی ۸ گفت: همکاران گرامی اکنون حفظ دوستی و ایجاد پیوند‌های جدید از همکاری‌های چند جانبه میان کشور‌های اسلامی بر مبنای توسعه و کسب منافع جمعی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. حرکت به سمت چند جانبه گرایی و ایجاد شبکه‌های هوشمند اقتصادی و تجاری میان کشور‌ها روندی درست و برگرفته از خواست اکثریت کشور‌ها است.

اهمیت سرمایه‌گذاری برای شکوفایی ظرفیت جوانان

وی افزود: اینک وظیفه شرعی، حقوقی و انسانی ماست تا با همگرایی بیشتر و اتخاذ اقدامات عملی‌تر، دقیق و فوری مانع از ادامه آسیب بیشتر به عزیزانمان در مناطق بحران زده شویم.

رئیس جمهور کشورمان خطاب به سران حاضر در اجلاس دی ۸ گفت: همکاران گرامی اکنون حفظ دوستی و ایجاد پیوند‌های جدید از همکاری‌های چند جانبه میان کشور‌های اسلامی بر مبنای توسعه و کسب منافع جمعی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. حرکت به سمت چند جانبه گرایی و ایجاد شبکه‌های هوشمند اقتصادی و تجاری میان کشور‌ها روندی درست و برگرفته از خواست اکثریت کشور‌ها است.

اهمیت سرمایه‌گذاری برای شکوفایی ظرفیت جوانان

پزشکیان با طرح این موضوع که موضوع نشست سران دی ۸ دوره بسیار هوشمندانه انتخاب شده است، افزود: بی‌تردید جوانان سرمایه‌های ارزشمندی هستند که سرمایه‌گذاری جهت شکوفایی ظرفیت آنها پربازده‌ترین سرمایه‌گذاری در راستای منافع ملی ما است.

وی ادامه داد: با توجه به رونق روزافزون حوزه‌های صنعتی، ورود به عرصه‌های جدید فناوری لازم است در نحوه تدوین همکاری‌های پیش رو بازنگری جدی صورت پذیرد. موضوعات دانش بنیان و حرکت در مسیر توسعه عرصه‌ای است که جوانان در آن پرچمدار هستند و کشور‌های دی ۸ با بهره‌مندی از توانمندی‌های گسترده انسانی و زیرساخت‌های خود می‌توانند جایگاه ممتازی را فرآیند تلفیق صنعت و فناوری کسب کنند.

رئیس جمهور کشورمان در بخشی از سخنانش با اعلام اینکه جمهوری اسلامی ایران علاقمند است ضمن هرگونه تبادل تجربه و اشتراک گذاری دستاورد‌های خود از هرگونه ابتکار و پیشنهاد که به هم افزایی اقتصادی منجر شود، ادامه داد: ایران از هرگونه پیشنهاد برای هم‌افزایی و زمینه ساز برای ورود جوانان به برنامه‌های توسعه محور حمایت خواهد کرد

پزشکیان گفت: آمادگی داریم برای حمایت از جوانان کارآفرین اقدامات مشترکی در بستر دی ۸ همچون بانک مشترک ایده و سرمایه دی ۸، ایجاد خانه‌ها و پارک‌های علم و فناوری مشترک، برگزاری تور‌ها و نشست‌های علمی و فناوری، اختصاص فرصت‌های آموزشی و مطالعاتی، بورسیه‌های تحصیلی و تبادل استاد و دانشجو، ارائه تسهیلات کارآفرینی برای جوانان، سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های کوچک و متوسط برای حل اشتغال جوانان و همچنین برگزاری نمایشگاه دستاورد‌ها تولیدات دانش بنیان را با همکاری اعضا عملیاتی کنیم.

وی در همین رابطه ادامه داد: شبکه انتقال فناوری دی ۸ دبیرخانه آن در پارک فناوری پردیس در تهران قرار دارد، می‌تواند به پیشبرد اهداف مشترک در حوزه جوانان کمک کند.

رئیس جمهور به حجم تجارت بین کشور‌های دی ۸ اشاره کرد و افزود: حجم تجارت هم اکنون با چشم انداز ۲۰۳۰ سازمان فاصله زیادی دارد، امیدوارم در دوره ریاست مصر بر سازمان شاهد شتاب تجارت بین اعضا باشیم و در این مسیر تهاتر می‌تواند نقش تعیین کننده در افزایش حجم تجارت بین اعضا داشته باشد.

پزشکیان گفت: فاصله‌های جغرافیایی در محیط دی ۸ گویای اهمیت توسعه و مناسبات ترانزیتی رأی رونق همکاری‌های اقتصادی و تجاری است، در کنار اهمیت راهبردی این موضوع نگاه اعضا باید معطوف به حوزه‌هایی شود که در عین کمک به رشد پایدار و منافع جمعی، تاب آوری بیشتری در قبال شوک‌های احتمالی آینده داشته باشد.

ضرورت بهره‌مندی از هوش مصنوعی

وی اظهار کرد: لازم است با تدبیر جمعی اعضا فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی را به خدمت گرفته و تفاوت منفی آنها را مدیریت نمائیم. به همین جهت پیشنهاد می‌نمایم نشسته سران دستورالعمل لازم را برای استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ارتقا تاب‌آوری اقتصاد کشور‌های خود صادر نماید.

رئیس جمهور به اولین نشست کمیته دائمی ارتباطات و فناوری اطلاعات دی ۸ که قرار است به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شود اشاره کرد و افزود: می‌توانیم با همکاری اعضا کار بر روی این دستورالعمل را آغاز کنیم. به باور اینجانب شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های جدید از جمله هوش مصنوعی زمینه‌های مناسب و نوینی را برای همکاری جوانان کشور‌های اسلامی فراهم نموده است و ضمن حفظ ارزش‌های بومی و دینی، گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت کشور‌ها و جوامع خود برخواهند داشت.

پزشکیان گفت: همکاران و آقای رئیس! در پایان با ابراز امیدواری برای تعمیق مناسبات درون سازمانی مطمئن هستم در دوره جدید و مدیریت شایسته مصر، سازمان دی ۸ در مسیر بالندگی، گام‌های مهمی را بر خواهد داشت. بار دیگر از میزبانی دولت و ملت جمهوری عربی مصر تشکر می‌کنم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر