کد خبر: ۵۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷

واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

از سال ۹۶ به دعوت آقای تاج به عنوان مدیر تیم ملی فوتبال امید در خدمت فدراسیون فوتبال بودم، همچنین به عنوان عضو کمیته فنی و بعد از آن سرمربی تیم ملی امید، اما در طول نزدیک به ۳ سال یک ریال دستمزد از فدراسیون دریافت نکردم
واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

حمید استیلی مدیر تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید به دعوت میرشاد ماجدی و برای کمک به تیم ملی مسئولیت مدیریت این تیم را پذیرفته و هرگز به دنبال منافع مالی در این جایگاه نبوده و نیست.

واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از تابناک ورزشی، حمید استیلی ابتدا در خصوص آخرین اخبار مرتبط با برنامه و اردو‌های تیم ملی گفت:تمام تلاش خودمان را می‌کنیم تا در فرصت کوتاه باقیمانده برنامه مناسبی برای بازی‌ها و اردو‌های آماده سازی تیم ملی تدوین کنیم و با شرایط مطلوب برای حضور در رقابت‌های جام جهانی آماده شویم. مذاکرات و مکاتبات در خصوص بازی‌های تدارکاتی ادامه دارد. حمایت‌های خوبی هم صورت گرفته و انشالله امیدواریم اعتبارات و بودجه مورد نیاز فدراسیون و تیم ملی هم در این مقطع تامین شود. آقای دکتر سجادی وزیر محترم ورزش همچنین میرشاد ماجدی و همکارانش شبانه روز در تلاش هستند بتوانیم بهترین اقدامات را برای آماده سازی تیم ملی انجام بدهیم و به نتیجه مطلوبی برسیم.

مدیر تیم ملی فوتبال ایران همچنین اظهار داشت:در روز‌های گذشته برخی موضوعات مطرح شده که من معمولا علاقه‌ای به اظهار نظر در مورد مسائل حاشیه‌ای ندارم، اما بعضی وقت‌ها لازم است حقایق بیان شود. من از سال ۹۶ به دعوت آقای تاج به عنوان مدیر تیم ملی فوتبال امید در خدمت فدراسیون فوتبال بودم، همچنین به عنوان عضو کمیته فنی و بعد از آن سرمربی تیم ملی امید، اما در طول نزدیک به ۳ سال یک ریال دستمزد از فدراسیون دریافت نکردم با اینکه قرارداد داشتم، اما به دلیل شرایط و مشکلات فدراسیون هیچ مبلغی دریافت نکردم. اصولا تا جایی که به یاد می‌آورم چه در دوره‌ای که فوتبال بازی می‌کردم و چه در زمان مربیگری به دنبال پول نبودم و این مسئله اولویت من نبود. از پرسپولیس، ملوان، شاهین بوشهر و راه آهن مطالباتی داشتم که یک بار هم از هیچ تیم یا فردی برای این مطالبات شکایت نکردم. در انزلی حتی از جیب خودم در شرایط بحرانی تیم خرج کردم و همان مبلغ را هم پس نگرفتم.

 


استیلی همچنین گفت:برای هر فردی ممکن است یک چیز‌هایی اولویت باشد. من زمانی که بحث منافع ملی و تیم ملی مطرح می‌شود هیچ اولویت دیگری برایم وجود ندارد. در تیم ملی امید شبانه روز برای حل مشکلات مالی و رفع کاستی‌ها تلاش کردم به شکلی که در آن مقطع با کمک برخی ارگان ها، اسپانسری که پیدا کردیم و جلساتی که داشتیم مجموعا حدود ۴ میلیارد تومان پول به فدراسیون تزریق کردیم تا پاداش معوق اعضای تیم بخشی از دستمزد کادر فنی و هزینه سفر و اردو‌ها را تامین کنیم. از همین محل که توانستیم هزینه‌های تیم را تامین کنیم باز هم به فکر دریافت دستمزد خودم نبودم و چیزی دریافت نکردم، چون اولویت برای من موفقیت تیم بود و هدفی به جز فراهم کردن شرایط مطلوب برای موفقیت تیم نداشتیم.

مدیر تیم ملی فوتبال امید اضافه کرد:حمید استیلی برای اهالی فوتبال و جامعه ورزش ناشناخته نیست و همه همبازیان، دوستان هم دوره ای‌ها و عموم اهالی فوتبال، همه کسانی که با من سابقه همکاری یا دوستی داشته اند روحیاتم را به خوبی می‌شناسند. باعث افتخار من است چه در آن دوره و چه در این دوره که به دعوت میرشاد ماجدی دوست عزیزم برای حضور در فدراسیون فوتبال، تیم ملی و کمیته فنی دعوت شدم در اینکه باید به فوتبال کشورم خدمت کنم تردید نکردم. اینطور نیست که حوزه وظایف خودم را به آمدن بر سر تمرین تیم ملی محدود بدانم. روزی که فدراسیون کشورم و تیم ملی مشکلی دارد حمید استیلی از آبرو و اعتبار خودش خرج می‌کند و در کنار میرشاد ماجدی و سایر عوامل و دست اندرکاران فدراسیون احساس تکلیف می‌کند. روزی که حساب فدراسیون به دلیل بدهی مالیاتی مسدود می‌شود من هم کنار رئیس و دبیرکل حضور دارم و با تمام توان خودم به میدان می‌آیم تا کاری که از دستم ساخته است برای کشورم و فدراسیون فوتبال انجام بدهم. روزی که تیم ملی به یک پرواز اختصاصی به سئول نیاز دارد از هر توان و ارتباطی که دارم استفاده می‌کنم تا بهترین شرایط را برای تیم ملی فراهم کنیم. احساس تکلیف می‌کنم که اگر ارتباط یا توان من می‌تواند به خدمت فوتبال کشور بیاید با همه وجود باید تلاش کنم.

استیلی در پایان گفت: من در این سال‌ها هر کاری کرده ام به عشق مردم کشورم برای سربلندی تیم‌های ملی و فدراسیون فوتبال ایران عزیز و وظیفه من بود که هرچه دارم از همین تیم ملی و همین هواداران فوتبال است. چه در دورانی که افتخار پوشیدن پیراهن مقدس این تیم را داشتم و چه امروز در قامت مدیر تیم ملی مثل یک سرباز خدمتگذار فوتبال ملی کشورم هستم. نه برای کسی شرط و شروط مالی گذاشتم و نه به دنبال پول و منفعت مالی چنین مسئولیتی را پذیرفتم و هدفی به جز موفقیت و سربلندی تیم ملی ندارم. در این مقطع هم امیدوارم با حمایت و همراهی کشور اراده‌ای برای موفقیت تیم ملی شکل بگیرد که برنامه‌های آماده سازی، بازی‌ها و اردو‌ها به بهترین شکل برگزار شود و بتوانیم در بهترین شرایط وارد مسابقات شویم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر