کد خبر: ۵۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷

واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

از سال ۹۶ به دعوت آقای تاج به عنوان مدیر تیم ملی فوتبال امید در خدمت فدراسیون فوتبال بودم، همچنین به عنوان عضو کمیته فنی و بعد از آن سرمربی تیم ملی امید، اما در طول نزدیک به ۳ سال یک ریال دستمزد از فدراسیون دریافت نکردم
واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

حمید استیلی مدیر تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید به دعوت میرشاد ماجدی و برای کمک به تیم ملی مسئولیت مدیریت این تیم را پذیرفته و هرگز به دنبال منافع مالی در این جایگاه نبوده و نیست.

واکنش حمید استیلی به ادعای مالی سرپرست قبلی تیم‌ملی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از تابناک ورزشی، حمید استیلی ابتدا در خصوص آخرین اخبار مرتبط با برنامه و اردو‌های تیم ملی گفت:تمام تلاش خودمان را می‌کنیم تا در فرصت کوتاه باقیمانده برنامه مناسبی برای بازی‌ها و اردو‌های آماده سازی تیم ملی تدوین کنیم و با شرایط مطلوب برای حضور در رقابت‌های جام جهانی آماده شویم. مذاکرات و مکاتبات در خصوص بازی‌های تدارکاتی ادامه دارد. حمایت‌های خوبی هم صورت گرفته و انشالله امیدواریم اعتبارات و بودجه مورد نیاز فدراسیون و تیم ملی هم در این مقطع تامین شود. آقای دکتر سجادی وزیر محترم ورزش همچنین میرشاد ماجدی و همکارانش شبانه روز در تلاش هستند بتوانیم بهترین اقدامات را برای آماده سازی تیم ملی انجام بدهیم و به نتیجه مطلوبی برسیم.

مدیر تیم ملی فوتبال ایران همچنین اظهار داشت:در روز‌های گذشته برخی موضوعات مطرح شده که من معمولا علاقه‌ای به اظهار نظر در مورد مسائل حاشیه‌ای ندارم، اما بعضی وقت‌ها لازم است حقایق بیان شود. من از سال ۹۶ به دعوت آقای تاج به عنوان مدیر تیم ملی فوتبال امید در خدمت فدراسیون فوتبال بودم، همچنین به عنوان عضو کمیته فنی و بعد از آن سرمربی تیم ملی امید، اما در طول نزدیک به ۳ سال یک ریال دستمزد از فدراسیون دریافت نکردم با اینکه قرارداد داشتم، اما به دلیل شرایط و مشکلات فدراسیون هیچ مبلغی دریافت نکردم. اصولا تا جایی که به یاد می‌آورم چه در دوره‌ای که فوتبال بازی می‌کردم و چه در زمان مربیگری به دنبال پول نبودم و این مسئله اولویت من نبود. از پرسپولیس، ملوان، شاهین بوشهر و راه آهن مطالباتی داشتم که یک بار هم از هیچ تیم یا فردی برای این مطالبات شکایت نکردم. در انزلی حتی از جیب خودم در شرایط بحرانی تیم خرج کردم و همان مبلغ را هم پس نگرفتم.

 


استیلی همچنین گفت:برای هر فردی ممکن است یک چیز‌هایی اولویت باشد. من زمانی که بحث منافع ملی و تیم ملی مطرح می‌شود هیچ اولویت دیگری برایم وجود ندارد. در تیم ملی امید شبانه روز برای حل مشکلات مالی و رفع کاستی‌ها تلاش کردم به شکلی که در آن مقطع با کمک برخی ارگان ها، اسپانسری که پیدا کردیم و جلساتی که داشتیم مجموعا حدود ۴ میلیارد تومان پول به فدراسیون تزریق کردیم تا پاداش معوق اعضای تیم بخشی از دستمزد کادر فنی و هزینه سفر و اردو‌ها را تامین کنیم. از همین محل که توانستیم هزینه‌های تیم را تامین کنیم باز هم به فکر دریافت دستمزد خودم نبودم و چیزی دریافت نکردم، چون اولویت برای من موفقیت تیم بود و هدفی به جز فراهم کردن شرایط مطلوب برای موفقیت تیم نداشتیم.

مدیر تیم ملی فوتبال امید اضافه کرد:حمید استیلی برای اهالی فوتبال و جامعه ورزش ناشناخته نیست و همه همبازیان، دوستان هم دوره ای‌ها و عموم اهالی فوتبال، همه کسانی که با من سابقه همکاری یا دوستی داشته اند روحیاتم را به خوبی می‌شناسند. باعث افتخار من است چه در آن دوره و چه در این دوره که به دعوت میرشاد ماجدی دوست عزیزم برای حضور در فدراسیون فوتبال، تیم ملی و کمیته فنی دعوت شدم در اینکه باید به فوتبال کشورم خدمت کنم تردید نکردم. اینطور نیست که حوزه وظایف خودم را به آمدن بر سر تمرین تیم ملی محدود بدانم. روزی که فدراسیون کشورم و تیم ملی مشکلی دارد حمید استیلی از آبرو و اعتبار خودش خرج می‌کند و در کنار میرشاد ماجدی و سایر عوامل و دست اندرکاران فدراسیون احساس تکلیف می‌کند. روزی که حساب فدراسیون به دلیل بدهی مالیاتی مسدود می‌شود من هم کنار رئیس و دبیرکل حضور دارم و با تمام توان خودم به میدان می‌آیم تا کاری که از دستم ساخته است برای کشورم و فدراسیون فوتبال انجام بدهم. روزی که تیم ملی به یک پرواز اختصاصی به سئول نیاز دارد از هر توان و ارتباطی که دارم استفاده می‌کنم تا بهترین شرایط را برای تیم ملی فراهم کنیم. احساس تکلیف می‌کنم که اگر ارتباط یا توان من می‌تواند به خدمت فوتبال کشور بیاید با همه وجود باید تلاش کنم.

استیلی در پایان گفت: من در این سال‌ها هر کاری کرده ام به عشق مردم کشورم برای سربلندی تیم‌های ملی و فدراسیون فوتبال ایران عزیز و وظیفه من بود که هرچه دارم از همین تیم ملی و همین هواداران فوتبال است. چه در دورانی که افتخار پوشیدن پیراهن مقدس این تیم را داشتم و چه امروز در قامت مدیر تیم ملی مثل یک سرباز خدمتگذار فوتبال ملی کشورم هستم. نه برای کسی شرط و شروط مالی گذاشتم و نه به دنبال پول و منفعت مالی چنین مسئولیتی را پذیرفتم و هدفی به جز موفقیت و سربلندی تیم ملی ندارم. در این مقطع هم امیدوارم با حمایت و همراهی کشور اراده‌ای برای موفقیت تیم ملی شکل بگیرد که برنامه‌های آماده سازی، بازی‌ها و اردو‌ها به بهترین شکل برگزار شود و بتوانیم در بهترین شرایط وارد مسابقات شویم.

اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر