کد خبر: ۵۴۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
جزئیات توافق برای متناسب‌سازی حقوق‌ها

ادامه واریز حقوق بازنشستگان کارگری از امروز (۲۸ آذر ۱۴۰۳)

واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز (۲۸ آذر) از سر گرفته شد؛ از قرار، ادامه پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان از امروز براساس حروف الفبا انجام خواهد شد
ادامه واریز حقوق بازنشستگان کارگری از امروز (۲۸ آذر ۱۴۰۳)

مخاطب۲۴- پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز از سر گرفته می‌شود.

پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز (۲۸ آذر) از سر گرفته شد؛ از قرار، ادامه پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان از امروز براساس حروف الفبا انجام خواهد شد.

طبق قرار تامین اجتماعی، پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان تا ۲۹‌ام این ماه ادامه خواهد داشت.

گفتنی‌ست در روز‌های گذشته پرداخت حقوق بازنشستگان به دلایل نامشخص به تعویق افتاد.



جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
قانون از همین ماه اجرا می‌شود
رییس سازمان برنامه و بودجه درباره اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توضیح داد.

سید حمید پورمحمدی رییس سازمان برنامه و بودجه در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره تک نرخی شدن قیمت ارز گفت: الحمدلله کار با نظم جلو می‌رود در این چند روز بانک مرکزی با تعطیلات رو‌به‌رو شد، اما انشاءالله به شیوه مناسبی این روند را مدیریت خواهد کرد تا هم ارزآوری کشور بیشتر شود و هم تولید تقویت شود و هم بورس سبز باشد؛ بنابراین سیاست بانک مرکزی کاملا درست است.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص همسان‌سازی حقوق در مناطق مختلف کشور گفت: این را باید به دو قسمت تفکیک کنیم؛ یکی بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و دیگری حقوق کارمندان دولت است. وقتی درباره بازنشستگان صحبت می‌شود در قانون برنامه گفته شده کارمندان محترمی که در گذشته بازنشسته شده‌اند، فاصله حقوقی آنها با کارمند متناظرشان زیاد است، بنابراین به دولت تکلیف شده است که طی سه سال اینها را همسان‌سازی و یا متناسب‌سازی کرده و به ۹۰ درصد تراز شاغلان برسانند برای جبران این میزان اختلاف تکلیف کرده بودند که در سال جاری ۴۰ درصد آن انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: وقتی خواستیم این کار را انجام دهیم در گفت‌گوی مفصل با نمایندگان بازنشستگان مشخص شد منابعی که در بودجه پیش‌بینی شده است ۵۰ هزار میلیارد تومان بود و کفاف این کار را نمی‌داد و به طور مثال باید ۳۰ درصد انجام میشد. با نمایندگان مجلس و رییس مجلس جلساتی را برگزار کردیم و نهایتا اینگونه با هم توافق کردیم که بحث متناسب‌سازی را از این ماه آنگونه که منظور قانون است و ۴۰ درصد است انجام دهیم و میزان کسری که باقی ماند را به عنوان طلب بازنشسته در نظر گرفته و سال آینده پرداخت می‌کنیم و به لطف الهی موضوع بازنشستگان تمام شد و در حال انجام است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
جزییات قتل الهه حسین نژاد جزییات قتل الهه حسین نژاد
الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر