کد خبر: ۵۴۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹

دارندگان سهام عدالت چقدر سود دریافت می‌کند؟

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: پرداخت سود سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت از روز چهارشنبه آغاز و به مدت ۴۸ ساعت به طول می‌انجامد.
دارندگان سهام عدالت چقدر سود دریافت می‌کند؟

مخاطب۲۴- سهام عدالت به یکی از موضوعات لاینحل اقتصاد ایران و سازمان بورس تبدیل شده است. از سال ۸۷ که این سهام به مردم واگذار شد تا سال ۹۸ هیچ گونه عایدی برای دارندگان این سهام نداشت. در این سال سود سهام عدالت که مبلغ بسیار کمی بود، به حساب دارندگان این سهام واریز شد. سال ۹۹ یکی از متهمان ریزش تاریخی بورس، سهام عدالت شناخته شد که به واسطه آزادسازی آن حجم عرضه بیش از نیاز بازار بوده و منجر به افت شدید بورس شده است.

هر فرد چقدر سود دریافت می‌کند؟

حالا و پس از ۵ سال، تاخیر زیادی در واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ رخ داده و به گفته مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی، این سود امروز و فردا به حساب ۵۰ میلیون سهامدار سهام عدالت واریز می‌شود. باغستانی با بیان این‌که مبلغ سود پرداختی با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود، تاکید کرد: دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد. مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی ادمه داد: این شرکت با همکاری سازمان امور مالیاتی پس از پرداخت مالیات بر ارث متوفیان، سود بیش از یک میلیون متوفی مشمول سهام عدالت که فرایند تقسیم سهام خود را در سامانه میراث تکمیل کرده‌اند، فردا همزمان با پرداخت سود مرحله سوم، پرداخت می‌کند. این گزارش حاکی است، مراحل اول و دوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ در اواخر آذر و اسفندماه سال گذشته به حساب بیش از ۴۳ میلیون سهامدار واریز شد.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: سهام عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر