کد خبر: ۵۴۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲

نقش مهم دولت برای افزایش سرمایه‌بانک‌ها

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: علاوه بر قانون هفتم توسعه و قوانین بودجه سنواتی، در لایحه الحاقی ۳ که پیش رو داریم نیز افزایش سرمایه بانک‌های دولتی را در نظر گرفته‌ایم.
نقش مهم دولت برای افزایش سرمایه‌بانک‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی به خبرنگار این بانک گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ بدهی دولت و شرکت‌های دولتی به نظام بانکی حدودا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بوده و ۵۰ هزار میلیارد تومان نیز برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در این لایحه برای پرداخت بدهی دولت، محل مولد سازی دارایی‌ها را در نظر داریم، افزود: در این راستا وزارت امور اقتصادی و دارایی را موظف کردیم با فروش دارایی‌های مازاد غیر منقول، بدهی‌های بانک‌ها را پرداخت کند و پیشنهادات دیگری هم در بخش هزینه‌ای برای افزایش سرمایه بانک‌ها داریم که لازم است در نهایت برای این موضوع، دولت پای کار بیاید.

زارع با تاکید بر اینکه بخشی از ناترازی بانک‌ها ناشی از تسهیلات تکلیفی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه به اقشار مختلف جامعه همواره تاکید دارند و ما نیز ۳۷۵ هزارمیارد تومان منابع قرض الحسنه برای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، خرید، رهن و اجاره مسکن در نظر گرفتیم و همچنین در تلاشیم تسهیلات تکلیفی که سال آینده قرار است پرداخت شود را در مجلس مدیریت کنیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به اینکه لایحه الحاق ۳ را در پیش رو داریم، گفت: در این لایحه و قوانین بودجه سنواتی و قانون هفتم توسعه به افزایش سرمایه بانک‌ها تاکید داریم و معتقدیم باید به افزایش سرمایه بانک‌ها کمک کنیم و ناترازی‌ها را به حداقل برسانیم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.