کد خبر: ۵۴۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

شپش یا سرما مسأله این است

هیچ گزارشی از ابتدای سال تحصیلی، یعنی مهرماه ۱۴۰۳، تاکنون مبنی بر اینکه کلاسی به دلیل شیوع پدیکلوز یا شپش سر مجازی شده باشد، اصلا به دست ما نرسیده است و این عمل نباید هم اتفاق بیفتد. در واقع اگر طی غربالگری‌هایی که می‌شود، دانش‌آموزی درگیر معضل شپش باشد، باید با والدین دانش آموز به شکل خصوصی صحبت کنند و بدین گونه نباشد که استیگما (انگ اجتماعی) به دانش‌آموز بچسبد و کسی در مدرسه‌ی دانش‌آموز متوجه شود.
شپش یا سرما مسأله این است

مخاطب۲۴- مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ گزارشی از ابتدای سال تحصیلی تاکنون مبنی بر اینکه کلاسی به دلیل شیوع پدیکلوز یا شپش سر مجازی شده باشد، اصلا به دست ما نرسیده است و این عمل نباید هم اتفاق بیفتد.

 

بیشتر بخوانید


«اعظم گودرزی» مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، در پاسخ به این سوال که آیا اخبار مبنی بر غیر حضوری شدن کلاس‌های درس دانش آموزی در برخی مدارس به علت شیوع شپش صحت دارد؟ گفت: خیر، ما برنامه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دار را طبق روال هرساله در مأموریت‌ها و فعالیت‌های خود با همکاری دفتر پیشگیری از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و حوزه بهداشت مدارس انجام می‌دهیم.

 

وی ادامه داد: ۶۵۰۰ مراقب سلامت در سطح مدارس داریم که یکی از وظایف آنها با شروع سال تحصیلی، غربالگری دانش‌آموزان است. غربالگری بیماری پدیکلوز یا شپش سر نیز جزء اولویت‌هایی است که این مراقبان انجام می‌دهند.

 

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هیچ گزارشی از ابتدای سال تحصیلی، یعنی مهرماه ۱۴۰۳، تاکنون مبنی بر اینکه کلاسی به دلیل شیوع پدیکلوز یا شپش سر مجازی شده باشد، اصلا به دست ما نرسیده است و این عمل نباید هم اتفاق بیفتد.

 

گودرزی تصریح کرد: در واقع اگر طی غربالگری‌هایی که می‌شود، دانش‌آموزی درگیر معضل شپش باشد، باید با والدین دانش آموز به شکل خصوصی صحبت کنند و بدین گونه نباشد که استیگما (انگ اجتماعی) به دانش‌آموز بچسبد و کسی در مدرسه‌ی دانش‌آموز متوجه شود.

 

وی تصریح کرد: ضمن اینکه با همکاری مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش وزارت بهداشت، آن دانش آموز تحت پیگیری و درمان قرار می‌گیرد و همراه سایر دانش‌آموزان با رعایت بهداشت فردی، آموزش‌های لازم به او داده می‌شود؛ لذا این که به دلیل شپش، کلاس مجازی شود را تا به حال اصلا نداشتیم.

برچسب ها: اموزش وپرورش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر