کد خبر: ۵۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸

وزارت بهداشت: مصرف غذا‌های پرچرب را بسیار محدود کنید

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تمام مواد غذایی به جز آب دارای کالری هستند و میزان دریافت کالری روزانه ما باید براساس نیازمان باشد اگر بیش از آن باشد منجر به چاقی می‌شود.
وزارت بهداشت: مصرف غذا‌های پرچرب را بسیار محدود کنید

مخاطب ۲۴- دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم، تاکید کرد که ما باید طبق گایدلاین‌های تغذیه دنیا روزانه ۲۵ تا ۳۰ درصد از انرژی روزانه خود را از گروه چربی و روغن‌ها تامین کنیم؛ بنابراین چربی باید هر روز از طریق رژیم غذایی روزانه دریافت شود تا بدن برای ساخت یک سری از هورمون‌ها و فعالیت‌های خود که به چربی و به خصوص اسید‌های چرب نیاز دارند با مشکل مواجهه نشود.

متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین مردم ما رواج دارد که غذا‌های پر چرب زیاد مصرف می‌کنند. فست فود، پلو و خورشت با روغن زیاد، کره و خامه و سر شیر سرشار از چربی و اسید‌های چرب اشباع هستند که می‌تواند سلامت ما را به خطر بیندازد؛ بنابراین باید مصرف غذا‌های پر چرب را بسیار محدود کنیم.

باید توجه داشت هر گرم کربوهیدرات و پروتئین ۴ کیلو کالری انرژی دارد؛ اما هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد؛ یعنی چیزی حدود دو برابر دو گروه غذایی قبلی. بنابران دریافت زیاد غذا‌های چرب و استفاده بیش از حد روغن در پخت غذا که نتیجه نهایی آن یک غذای چرب است می‌تواند منجر به افزایش وزن شود و اگر همین روند الگوی غذایی غلط ادامه پیدا کند حاصل مصرف این غذا‌ها چیزی جز بیماری ها‌ی مختلف نیست.

پس از امروز تصمیم بگیریم میزان روغن غذای خود را کمتر کنیم.

برچسب ها: وزارت بهداشت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.