کد خبر: ۵۴۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

افزایش اعتبار متناسب سازی حقوق بازنشستگان

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از افزایش اعتبار مورد نیاز برای متناسب سازی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در لایحه بودجه سال آینده به رقم ۱۶۰ همت خبر داد.
افزایش اعتبار متناسب سازی حقوق بازنشستگان

مخاطب۲۴- وحید محمودی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: بودجه متناسب سازی حقوق بازنشستگان سال آینده صندوق‌های سه گانه کشوری، لشکری و فولاد که در لایحه ارسالی دولت به مجلس شورای اسلامی حدود ۱۰۴ همت (هزار میلیارد تومان) تعیین و اعلام شده بود، با رایزنی‌های فشرده و تعامل و پیگیری‌های مؤثری که در دو هفته اخیر به صورت شبانه روزی مدیران و کارشناسان این صندوق با دولت و نمایندگان مجلس داشتند و با همراهی و پیگیری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ۱۶۰ همت افزایش یافت که این امر امکان متناسب‌سازی بهتر و دقیق‌تر حقوق بازنشستگان را برای سال ۱۴۰۴ فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید

وی یادآور شد: همچنین ۲۵ همت هم بابت معوقات ناشی از اعمال متناسب سازی امسال برای بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است که با این احتساب، در مجموع ۱۸۵ همت برای سال آینده جهت اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد و معوقات متناسب سازی امسال، مورد موافقت قرار گرفته است.

محمودی ضمن قدردانی از تعامل سازنده و رایزنی‌های گسترده مدیران و کارشناسان صندوق با نمایندگان مجلس، تاکید کرد: این تلاش‌ها با هدف منطقی‌سازی و واقعی کردن بودجه متناسب سازی بازنشستگان کشوری انجام شده است و این افزایش در بودجه متناسب سازی گامی مؤثر در راستای بهبود شرایط معیشتی بازنشستگان است.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در پایان تاکید کرد که با این افزایش بودجه، صندوق می‌تواند گام‌های مؤثرتری برای کاهش فشار اقتصادی بر بازنشستگان بردارد و از دولت و مجلس درخواست کرد که در مراحل نهایی تصویب بودجه، همچنان حمایت‌های خود را ادامه دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم
منچستریونایتد در جام اتحادیه انگلیس مقابل گریمزبی تاون، تیم دسته چهارمی، پس از تساوی ۲-۲ در وقت اضافه، در ضربات پنالتی ۱۲-۱۱ شکست خورد.
حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است
الیاس حضرتی خبر داد با وجود رفع فیلتر واتساپ و گوگل، تلگرام به‌دلیل شرایط جنگی هنوز مسدود مانده، اما دولت چهاردهم در حال پیگیری رفع آن است.
حضرتی: بازگشت هنرمندان سرشناس به ایران آزاد است حضرتی: بازگشت هنرمندان سرشناس به ایران آزاد است
الیاس حضرتی اعلام کرد بازگشت هنرمندان و ایرانیان خارج از کشور بدون مانع است، مگر افرادی که پرونده‌ سنگین یا سابقه خونریزی داشته باشند.
انقلاب پهپادی؛ تحول جنگ‌های مدرن انقلاب پهپادی؛ تحول جنگ‌های مدرن
پهپاد‌ها از ابزار شناسایی به سلاح استراتژیک تبدیل شده و با بازنویسی قواعد نبرد از جنگ اوکراین تا خاورمیانه، آینده درگیری‌های نظامی را شکل می‌دهند.
رشد شاخص بورس در معاملات ۵ شهریور ۱۴۰۴ رشد شاخص بورس در معاملات ۵ شهریور ۱۴۰۴
بازار بورس در معاملات امروز ۵ شهریور ۱۴۰۴ با روندی مثبت همراه شد و شاخص کل در لحظاتی از معاملات، رنگ سبز به خود گرفت.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌ها قلب تپنده فوتبال هستند؛ جایی که هیجان، تاریخ و تکنولوژی به هم می‌رسند. در این مقاله، ۱۵ ورزشگاه برتر ایران را از نظر ظرفیت، کیفیت چمن، سال ساخت، امکانات جانبی و نقش آنها در فوتبال ملی و باشگاهی بررسی می‌کنیم؛ از نماد‌های قدیمی تا سازه‌های مدرن.
فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در تورنمنت کافا امشب اعلام شد؛ لیستی متشکل از ۲۷ بازیکن که نسبت به فهرست‌های قبلی تغییرات پرشماری دارد و چهره‌های غافلگیرکننده‌ای در آن دیده می‌شود.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر