کد خبر: ۵۴۸۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷

وزیر علوم: بازار نشر و کتاب و مقاله و پژوهش مبتذل شده است

سیمایی صراف وزیر علوم در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشورکه امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: آدم وقتی که در بعضی از خیابان‌های شهر در بعضی از کتابفروشی‌ها را می‌رود و سر می‌زند یک خورده متاسف می‌شود که چقدر بازار نشر و کتاب و مقاله و ظاهراً پژوهش مبتذل شده است
وزیر علوم: بازار نشر و کتاب و مقاله و پژوهش مبتذل شده است

مخاطب۲۴- حسین سیمایی صراف وزیر علوم در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشورکه امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: آدم وقتی که در بعضی از خیابان‌های شهر در بعضی از کتابفروشی‌ها را می‌رود و سر می‌زند یک خورده متاسف می‌شود که چقدر بازار نشر و کتاب و مقاله و ظاهراً پژوهش مبتذل شده است.

مخاطب ۲۴ـوزیر علوم با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است ولی مطلوب نیست؛ نباید سیاه‌نمایی شود، گفت: به درستی مطرح کردند که ارتباط دانشگاه با جامعه و با صنعت آنچنان که باید برقرار نیست؛ البته انصافا آنچنان که سیاه نمایی هم می‌شود، نیست.

حسین سیمایی صراف در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشورکه امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: آدم وقتی که در بعضی از خیابان‌های شهر در بعضی از کتابفروشی‌ها را می‌رود و سر می‌زند یک خورده متاسف می‌شود که چقدر بازار نشر و کتاب و مقاله و ظاهراً پژوهش مبتذل شده است.

وی در ادامه افزود: آنچه که عموم جامعه می‌بیند این سطح از کار دانشگاهی است؛ هر کسی به خودش اجازه می‌دهد برای یک پایان‌نامه‌ای یا یک مقاله‌ای دست به قلم ببرد با سفارش به دیگری یا خودش به هر صورت بلافاصله آن را چاپ بکند و در رزومه خود بیاورد و هزار جا هم مانور بدهد بدون آنکه جایی ممیزی شده و ارزیابی شده باشد و خیلی از خواننده‌ها هم با همین بازار فریب می‌خورند و شما می بینید کتاب‌های زرد چقدر در بازار فراوان وجود دارد، اما ما امروز در یک محفل واقعی پژوهشی و پژوهشگران حضور داریم.

وزیر علوم با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت برقرار است ولی مطلوب نیست؛ نباید سیاه‌نمایی شود، گفت: به درستی مطرح کردند که ارتباط دانشگاه با جامعه و با صنعت آنچنان که باید برقرار نیست؛ البته انصافا آنچنان که سیاه نمایی هم می‌شود، نیست.

سیمایی صراف خاطرنشان کرد: قطع کامل نیست ولی کامل نیست ارتباط برقرار هست ولی به سطح مطلوبی نرسیدیم ارتباط با جامعه هم همچنین و شاید ما بسترها و زمینه‌های آن را فراهم کردیم. در توسعه و تحقیقات صنعتی وقتی که شما دید وسیع‌تری دارید بهتر می‌توانید مشکل صنعتی و پیچیده را حل بکنید تا وقتی که فقط در یک موضوع تبحر دارید. حتماً بدون عمق و بدون تخصص نمی‌شود کاری کرد ولی از وسعت غافل نشویم؛ من معتقدم دانشجویان را هم باید به این سمت ببریم.

وزیر علوم افزود: دانشجویی که فقط و فقط به دانشگاه می‌آید و درس خوان هم هست ولی فقط یک موضوع را بلد بوده و از حوزه‌های پیرامونی خودش بی اطلاع است؛ این دانشجو فارغ التحصیل اجتماعی نمی‌شود؛ فارغ التحصیل فرهنگی نمی‌شود. فارغ التحصیلی که بتواند خیلی مفید باشد برای خود برای زندگی خود و برای جامعه خود نمی‌شود.

سیمایی صراف در پایان خاطرنشان کرد: ما باید دانشجویانی پرورش بدهیم که بتوانند زندگی هم بکنند و وقتی ازدواج کردند بتوانند زیر یک سقف و زندگی مشترک را یاد گرفته و رفتار خودشان را تنظیم بکنند.

 
 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ناپدیدشدن ۴ هزار تن شکر دولتی در اصفهان ناپدیدشدن ۴ هزار تن شکر دولتی در اصفهان
آیا سهمیه ۹ هزار تنی شکر دولتی در استان اصفهان ناپدید شده و تنها ۳ هزار تن از آن به دست کشاورزان رسیده است؟ بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از تغییر مدیریت، بخش عمده‌ای از شکر با تأخیر یا به قیمت آزاد در انبار‌ها احتکار و در بازار آزاد فروخته شده است؛ در حالی که جابجایی مالی و پرونده‌سازی‌های پیچیده، راه را برای ردیابی دقیق این تخلفات سخت‌تر کرده است.
آزمایشی ۶۰ ثانیه‌ای برای تشخیص علایم اولیه زوال عقل آزمایشی ۶۰ ثانیه‌ای برای تشخیص علایم اولیه زوال عقل
بررسی‌های محققان نشان می‌دهد با یک آزمایش ساده ۶۰ ثانیه‌ای می‌توان فهمید که آیا فردی در خطر ابتلا به بیماری‌های زوال عقل است یا خیر.
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و معابر شهر تهران با اعلام اینکه از ۶۰۰ ون کافه تهران فقط ۵۰ ون کافه مجوز دارند گفت: تمام تلاشمان این است که ون کافه‌ها در بستر‌های قانونی و در مناطق قابل پیش بینی فعالیت کنند.
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
برگزیده
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
صفحه خبر بالای تصاویر