کد خبر: ۵۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳

کارمزد خدمات بانکی تغییر می‌کند؟

با تصمیم هیات عالی بانک مرکزی، تصمیم گیری درباره نرخ کارمزد خدمات بانکی به هیات عامل بانک مرکزی محول شد.
کارمزد خدمات بانکی تغییر می‌کند؟

مخاطب ۲۴- هیات عالی بانک مرکزی در نشستی که اخیراً برگزار کرد، تصمیم گیری در خصوص نرخ کارمزد انواع خدمات بانکی متناسب با هزینه‌های تمام شده خدمات را به هیات عامل بانک مرکزی محول کرد.

در جلسه ۱۳ آذرماه هیات عالی بانک مرکزی، گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با موضوع "تصمیم گیری در خصوص نرخ کارمزد انواع خدمات بانکی متناسب با هزینه‌های تمام شده خدمات (موضوع بند ۱۱ ماده ۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران) " به انضمام بند ۲ از سیزدهمین جلسه شورای تنظیم گری و نظارت تاریخ ۱۴ آبان ماه امسال و گزارش شماره ۰۳/۲۲۱۱۶۰ تاریخ ۱۱ اذرماه ۱۴۰۳ مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

هیات عالی اتخاذ تصمیم در مورد نرخ کارمزد خدمات بانکی متناسب با هزینه تمام شده، شرایط روز وتواتر خدمات موضوع بند ۱۱ ماده ۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به هیات عامل تفویض نمود.

همچنین مقرر شد گزارش تصمیمات متخذ شده توسط هیات عامل در این خصوص، در جلسات آتی هیات عالی به اطلاع اعضا رسانده شود.

کارمزد‌های بانکی برای اکثر خدمات دریافت می‌شوند و انواع مختلفی دارند؛ اما در دسته‌بندی انواع کارمزد، می‌توان سه دسته کلی تعیین کرد. درواقع، تمام خدمات ارائه‌شده توسط سیستم بانکی را در قالب خدمات الکترونیک؛ خدمات حضوری و تسهیلات بانکی تقسیم کرد.

بیشتر بخوانید

نرخ جدید کارمزد‌های بانکی هر سال از سوی بانک مرکزی تعیین و به بانک‌ها ابلاغ می‌شود. بانک‌ها نیز این اختیار را دارند که در شرایط خاص و از مشتریان ویژه، مبلغ کمتری دریافت کنند. براین‌اساس، بانک‌ها و موسسات اعتباری می‌توانند برای مشتریان پرکار خود نهایتا تا ۳۰ درصد، برای افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد تا ۱۰۰ درصد و برای شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۴۰ درصد مبالغ درج‌شده در جدول ابلاغی را به‌عنوان تخفیف در نظر بگیرند.

گفتنی است، در سال جاری کارمزد صدور انواع کارت الکترونیک ۷۲۰۰ تومان، صدور کارت المثنی قبل انقضا ۱۶ هزار تومان، اعلام مانده حساب ۱۴۴ تومان، اعلام مانده‌حساب و ۱۰ گردش آخر ۲۶۵ تومان، انتقال وجه پایا ۲۴۰ تا ۳۰۰۰ تومان، صدور کارت هدیه ۳۶۰۰ تومان، ارتباط هر حساب جدید با کارت (پس از صدور کارت) ۲۱۶۰ تومان، تغییر حساب اصلی کارت ۳۶۰۰ تومان، فعال‌سازی حساب‌های راکد، مطالبه‌نشده و تعیین‌تکلیف‌نشده هر حساب ۲۶۴۰ تومان، انتقال و واگذاری سپرده بلندمدت و کوتاه‌مدت ویژه به اشخاص ثالث (بابت هر بار انتقال) ۷۲۰۰ تومان، انسداد و رفع انسداد حساب به درخواست مشتری (همه حساب‌ها) ۳۶۰۰ تومان، تغییر شرایط برداشت / امضا (اشخاص حقیقی) ۲۴۰۰ تومان، تغییر شرایط برداشت / امضا (اشخاص حقوقی) ۶۰۰۰ تومان، برقراری ارتباط بین حساب‌ها با لحاظ کف و سقف مبلغ، بابت هر نوبت (به‌استثنای تامین وجه چک) برقراری خدمات ۲۴۰۰ و هر بار استفاده ۲۴۰ تومان، صدور رمز جدید، برای انواع کارت‌های بانکی (نقدی، اعتباری و هدیه) در شعبه به درخواست مشتری ۱۲۰۰ تومان، کارت به کارت تا ۱ میلیون تومان ۷۲۰ تومان، کارت به کارت از ۱ تا ۲ میلیون تومان ۱۰۰۰ تومان، کارت به کارت از ۲ تا ۳ میلیون تومان، ۱۲۸۰ تومان، کارت به کارت از ۳ تا ۴ میلیون تومان ۱۵۶۰ تومان، کارت به کارت از ۴ تا ۵ میلیون تومان ۱۸۴۰ تومان، کارت به کارت از ۵ تا ۶ میلیون تومان ۲۱۲۰ تومان، کارت به کارت از ۶ تا ۷ میلیون تومان ۲۴۰۰ تومان، کارت به کارت از ۷ تا ۸ میلیون تومان ۲۶۸۰ تومان، کارت به کارت از ۸ تا ۹ میلیون تومان ۲۹۶۰ تومان و کارت به کارت از ۹ تا ۱۰ میلیون تومان ۳۲۴۰ تومان است.

برچسب ها: خدمات بانکی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر