کد خبر: ۵۴۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵

انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور شد

سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به‌عنوان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی منصوب کرد.
انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور شد

مخاطب ۲۴- در حکمی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون گردشگری این وزارتخانه منصوب شد. سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به‌عنوان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی منصوب کرد.

در بخشی از حکم وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خطاب به محسنی بندپی آمده است:

بیشتر بخوانید

«انتظار می‌رود در راستای قانون اساسی و اهداف سند چشم‌انداز سیاست‌های کلی ابلاغی قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، با رعایت منشور اخلاقی، دولت اهداف و مأموریت‌های وزارتخانه با برنامه‌ریزی دقیق، سیاستگذاری عالمانه و سامان‌دهی مناسب و بهره‌گیری از توان صاحبنظران و کارشناسان نسبت به موارد ذیل اهتمام لازم به عمل آورید:

توجه ویژه به زیرساخت‌های گردشگری به‌عنوان اولین کلان مسأله، تعاملات در سطوح مختلف دولت حاکمیت و بخش خصوصی جهت حداکثرسازی هماهنگی بین‌بخشی و رفع مداخلات بین‌دستگاهی به منظور رشد فزاینده گردشگری، تدوین بسته‌های متنوع سفر متناسب با همه دهک‌های درآمدی گردشگری داخلی و خارجی، توجه جدی به بازاریابی دیجیتال، تقویت دیپلماسی فرهنگی و گردشگری در جهت مقابله با پروژه ایران‌هراسی، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و پیگیری مشوق‌ها و تسهیلات بانکی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی برای رفع موانع آنان، توجه ویژه به بازار‌های هدف گردشگری کشور‌های نوظهور، پیگیری طرح تدوین و اجرای حساب‌های اقماری گردشگری (TSA)، سامان‌دهی گردشگری داخلی به ویژه در ایام اوج سفر‌ها و تعامل مستمر با جوامع تشکل‌ها و انجمن‌های تخصصی گردشگری»

گفتنی است انوشیروان محسنی بندپی پیش‌تر استاندار تهران، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز سرپرست سازمان تأمین اجتماعی بوده‌است.

او همچنین مدتی معاون وزیر بهداشت بود و از دیگر سوابق معاون جدید گردشگری کشور می‌توان به ریاست سازمان بهزیستی، مدیرعاملی سازمان بیمه سلامت و نمایندگی مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در دوره‌های ششم، هفتم و هشتم اشاره کرد.

پیش این علی‌اصغر شالبافیان عهده‌دار معاونت گردشگری کشور بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها! نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها!
محمد صادق جوادی حصار افزود: نفوذ اسرائیل در حالی در جنگ به ضرر ما شد که در داخل دنبال حذف همدیگر هستیم تا جایگاه و منافع مان دست نخورده بماند.
تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد
سید جلال ساداتیان: در این کشور یک روز تصمیم گرفتند چند هزار افسر کارکشته وزارت اطلاعات را با بهانه‌های واهی در دولت دهم بازنشسته و بازخرید کردند.
به آفریقای جنوبی برگرد! به آفریقای جنوبی برگرد!
ماسک و ترامپ که زمانی «رفیق گرمابه و گلستان» هم بودند، اوایل ماه ژوئن آشکارا با هم اختلاف پیدا کردند. به نظر می‌رسد این اختلاف ناشی از انزجار عمومی ماسک از لایحه «زیبای بزرگ» باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر