کد خبر: ۵۴۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵

انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور شد

سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به‌عنوان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی منصوب کرد.
انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور شد

مخاطب ۲۴- در حکمی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون گردشگری این وزارتخانه منصوب شد. سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به‌عنوان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی منصوب کرد.

در بخشی از حکم وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خطاب به محسنی بندپی آمده است:

بیشتر بخوانید

«انتظار می‌رود در راستای قانون اساسی و اهداف سند چشم‌انداز سیاست‌های کلی ابلاغی قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، با رعایت منشور اخلاقی، دولت اهداف و مأموریت‌های وزارتخانه با برنامه‌ریزی دقیق، سیاستگذاری عالمانه و سامان‌دهی مناسب و بهره‌گیری از توان صاحبنظران و کارشناسان نسبت به موارد ذیل اهتمام لازم به عمل آورید:

توجه ویژه به زیرساخت‌های گردشگری به‌عنوان اولین کلان مسأله، تعاملات در سطوح مختلف دولت حاکمیت و بخش خصوصی جهت حداکثرسازی هماهنگی بین‌بخشی و رفع مداخلات بین‌دستگاهی به منظور رشد فزاینده گردشگری، تدوین بسته‌های متنوع سفر متناسب با همه دهک‌های درآمدی گردشگری داخلی و خارجی، توجه جدی به بازاریابی دیجیتال، تقویت دیپلماسی فرهنگی و گردشگری در جهت مقابله با پروژه ایران‌هراسی، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و پیگیری مشوق‌ها و تسهیلات بانکی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی برای رفع موانع آنان، توجه ویژه به بازار‌های هدف گردشگری کشور‌های نوظهور، پیگیری طرح تدوین و اجرای حساب‌های اقماری گردشگری (TSA)، سامان‌دهی گردشگری داخلی به ویژه در ایام اوج سفر‌ها و تعامل مستمر با جوامع تشکل‌ها و انجمن‌های تخصصی گردشگری»

گفتنی است انوشیروان محسنی بندپی پیش‌تر استاندار تهران، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز سرپرست سازمان تأمین اجتماعی بوده‌است.

او همچنین مدتی معاون وزیر بهداشت بود و از دیگر سوابق معاون جدید گردشگری کشور می‌توان به ریاست سازمان بهزیستی، مدیرعاملی سازمان بیمه سلامت و نمایندگی مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در دوره‌های ششم، هفتم و هشتم اشاره کرد.

پیش این علی‌اصغر شالبافیان عهده‌دار معاونت گردشگری کشور بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر