کد خبر: ۵۴۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
با همکاری همراه اول و وزارت بهداشت

برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین اجرایی می‌شود

شرکت ارتباطات سیار ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهم‌نامه‌ای با محوریت دیجیتالی‌سازی سامانه‌های سطح یک سلامت حوزه بهداشت و همچنین همکاری در اجرای برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین امضا کردند.
برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین اجرایی می‌شود

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:روز شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ آیین امضای تفاهم نامه همراه اول و وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر سر ارائه خدمات الکترونیک و یکپارچه سازی سامانه‌های سطح یک حوزه بهداشت در چارچوب قوانین و مقررات برگزار و تفاهم نامه‌ای در راستای اجرای نقشه راه سلامت الکترونیک کشور و تکالیف برنامه توسعه هفتم پیشرفت در حوزه سلامت کشور منعقد شد.

همراه اول در قالب این تفاهم نامه با همکاری شرکت‌های نوآور و دانش بیان حوزه سلامت، اقدام به یکپارچه سازی و تجمیع سامانه‌های سطح یک به منظور پیاده سازی پرونده الکترونیک پایه خواهد کرد.

همکاری در اجرای برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع با رویکردی نوین و ارائه سامانه‌های تعاملی و داده محور مانند خود مراقبتی و پیشگیری به منظور جلب مشارکت عموم مردم برای نقش آفرینی موثر در سلامت و بهداشت از جمله رئوس مهم این تفاهم نام است.

*همراه اول پیشران تحول دیجیتال کشور

علی بقایی رییس هیات مدیره همراه اول که با جمعی از مدیران ارشد اپراتور اول تلفن همراه در این نشست حضور داشت، با تأکید بر اینکه عزم ما در اپراتور برای فراهم سازی زمینه‌های تحول دیجیتال جزم است، اظهار کرد: در حال حاضر بزرگترین اپراتور تلفن همراه خاورمیانه با در اختیار داشتن امن‌ترین شبکه و مسیر‌های ارتباطی هستیم.

رییس هیات مدیره همراه اول با بیان اینکه اکنون با در اختیار داشتن شبکه‌ای مبتنی بر بالاترین نسل فناوری، پیشران اکوسیستم دیجیتال هستیم، گفت: ما به دو دلیل معتقدیم که همراه اول نقش پیشران و اساسی در تحول دیجیتال دارد؛ اول اینکه نیروی انسانی متخصص و نخبه‌ای در اختیار دارد و دوم بستر امن و گسترده ارتباطی است که جایگاه آن را از تمامی اپراتور‌ها بالاتر برده است.

وی اشاره‌ای به ظرفیت‌های زیرساختی و پردازشی همراه اول نیز داشت و ابراز کرد: با تکیه بر این پتانسیل ها، وارد مقوله هوش مصنوعی شده‌ایم که می‌توانیم دامنه آن را با توجه به بیگ دیتای موجود در حوزه سلامت، به این حوزه نیز بسط دهیم.

بقایی مفهوم دیجیتالی شدن را متفاوت از نرم افزاری شدن مطرح کرد و ادامه داد: در حال حاضر با مقوله دیجیتال بسیار فاصله داریم؛ ممکن است در حال حاضر به سمت الکترونیکی شدن رفته باشیم، اما الزاما دیجیتالی نشدیم.

وی افزود: به عنوان مثال یکپارچه سازی احراز هویت یا اشتراک گذاری زیرساخت‌هایی که داریم از جمله موارد دیجیتالی سازی است؛ با توجه به اینکه در حوزه سلامت با اقشار مختلف مردم در ارتباط هستیم باید دیجیتالی سازی فرآیند‌ها را با هدف ایجاد رضایت خاطر برای آنها انجام دهیم.

*ضرورت حرکت به سمت تکنولوژی‌های نوین

علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز که به همراه مدیران ارشد این وزارتخانه در جلسه حضور داشت، با تأکید بر اینکه برای انجام این پروژه ترجیح دادیم با همراه اول که دارای توانمندی‌های زیرساختی و فنی است تفاهم کنیم، اظهار کرد: بیگ دیتای ما در حوزه سلامت، یک ثروت بزرگ تلقی می‌شود و برای تبادل اطلاعات نیازمند بستر و زیرساختی امن بودیم.

وی ادامه داد: مقوله یکپارچه سامانه‌ها بیش از هر موضوع دیگری برای ما اهمیت دارد که امیدواریم با ابتکار و خلاقیت همراه اول، از این دغدغه رها شویم. همچنین ترند فناوری نشان می‌دهد که باید به سمت تکنولوژی‌های نوین برویم، زیرا ممکن است در آینده نه چندان دور پزشکی از راه دور یا استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌های بهداشت و درمان رایج شود یا حتی ما تصمیم بگیریم به سمت خانه‌های بهداشت مجازی برویم.

گفتنی است همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و همچنین «نخستین اپراتور سلامت ایران»، وظیفه ارائه بستر فعالیت ذی نفعان حوزه سلامت را برعهده دارد.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
صفحه خبر بالای تصاویر