کد خبر: ۵۴۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸

اوضاع و احوال سفارت سوریه در ایران چطور است؟

در راستای پیگیری آخرین وضعیت سفارت سوریه در تهران، یکی از کارکنان محلی سفارت گفت: «سفارت به کار خود مشغول و در حال انجام کار‌های روزمره خود است و درخواست‌های مراجعین را مورد بررسی قرار می‌دهد.»
اوضاع و احوال سفارت سوریه در ایران چطور است؟

مخاطب۲۴- با توجه به تحولات اخیر در سوریه، نحوه فعالیت سفارت‌خانه‌های این کشور در کشور‌های مختلف، خبرساز شده است.  در پی تحولات اخیر سیاسی و میدانی در سوریه و سقوط دولت «بشار اسد»، یکی از مسائل مهم در این میان نحوه فعالیت سفارتخانه‌های این کشور در نقاط مختلف جهان و تصمیم کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی در مورد مکان‌های دیپلماتیک این کشور و به رسمیت شناختن کسانی است که مسئولیت امور در این کشور عربی را در دوران جدید برعهده دارند.


در همین راستا روز یکشنبه وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز صفحه جدیدی در تاریخ این کشور گشوده شد و عهد و پیمانی ملی آغاز می‌شود که سوری‌ها را متحد کرده و آنها را از هم جدا نمی‌سازد. ما موظف هستیم برای ساخت کشوری یکپارچه که عدالت و برابری بر آن حاکم بوده و در آن همه از تمامی حقوق و وظایف برخوردار هستند، تلاش کنیم.

همچنین در این بیانیه آمده است: وزارتخانه و هیات‌های دیپلماتیک آن در خارج به تعهد خود برای خدمت به تمامی شهروندان و بهبود امور آنها پایبند باقی خواهند ماند. ما بر اساس امانتی که به عنوان نماینده ملت سوریه در دست داریم، به اجرای ماموریت‌هایمان ادامه می‌دهیم و میهن در اولویت باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران یک‌شنبه شب در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در مورد فعالیت سفارت سوریه در ایران گفت: ما منتظر هستیم ببینیم چه حکومتی در سوریه مستقر می‌شود و اگر به نقطه‌ای رسیدیم که حکومتی که در دمشق مستقر شده را مورد شناسایی قرار دهیم، سفارت سوریه در تهران را تحویل آنها می‌دهیم، البته تا آن زمان سفیر و کارمندان فعلی در سفارت مستقر خواهند بود.

در راستای پیگیری آخرین وضعیت سفارت سوریه در تهران، یکی از کارکنان محلی سفارت گفت: سفارت به کار خود مشغول و در حال انجام کار‌های روزمره خود است و درخواست‌های مراجعین را مورد بررسی قرار می‌دهد.

«قصی الضحاک» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل نیز گفت: سفارت‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک سوریه دستورالعمل‌هایی برای ادامه انجام وظایف خود در دوره انتقالی کنونی دریافت کرده‌اند. در حالی که در انتظار تشکیل دولت جدید هستیم، با دولت و رهبری فعلی به همکاری ادامه می‌دهیم.

برچسب ها: بشار اسد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد
وزیر دفاع، جنگ اخیر ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را سبب مشخص شدن نقشه راه صنعت دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: از پژوهش و نوآوری برای فناوری‌های جدید علیه دشمن بهره می‌بریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.
طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم
طرح اسرائیل بزرگ مفهومی تاریخی و سیاسی است که از دل صهیونیسم زاده شد و با اهداف ایدئولوژیک، ژئوپلیتیکی، امنیتی و اقتصادی، همچنان سایه‌ای سنگین بر خاورمیانه دارد.
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
صفحه خبر بالای تصاویر