کد خبر: ۵۴۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

ثبت‌نام رایگان موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ضمن اشاره به جریمه تردد موتورسیکلت‌های فرسوده از سال آینده، در صورتیکه در سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ثبت‌نام نکرده باشند، از آغاز ثبت‌نام موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز (سه‌شنبه ۲۰ آذر ماه) خبر داد.
ثبت‌نام رایگان موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد

مخاطب ۲۴- مهران سالاریه گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ میلیون دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد. بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، سن فرسودگی موتورسیکلت‌های کاربراتوری شش سال و موتورسیکلت‌های انژکتوری ۱۲ سال تعیین شده است؛ موتورسیکلت‌هایی که از سن فرسودگی گذر کرده باشند، در صورت تردد، از سال آینده مشمول جریمه خواهند شد.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ادامه داد: مالکان این دسته از موتورسیکلت‌ها از امروز (سه‌شنبه) می‌توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل به نشانی nnhk.ir به صورت کاملا رایگان ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: مالکان موتورسیکت‌های فرسوده پس از ثبت‌نام در سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل، ضمن معافیت از اعمال جریمه تردد، از تسهیلات دولتی برای جایگزینی موتورسیکت فرسوده خود نیز بهره‌مند خواهند شد.

سالاریه خاطرنشان کرد: در صورتیکه متقاضیان در زمان ثبت‌نام با پیام خطای "اطلاعات شما در پایگاه داده وجود ندارد" مواجه شدند، بایستی به انجمن صنفی مراکز اسقاط مراجعه یا تماس بگیرند.

این مقام مسئول تاکید کرد: هیچ سایت و سامانه‌ای، جز درگاه اینترنتی ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل، برای ثبت نام موتورسیکت‌های فرسوده معتبر نیست.

برچسب ها: موتورسیکلت‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
رهبری آمد رهبری آمد
آیت الله خامنه‌ای در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند.
رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان روز تاسوعا در آیین عزاداری شاخسی شرکت کرد. شاخسی شیوه عزاداری مردم تبریز است.
صفحه خبر بالای تصاویر