کد خبر: ۵۴۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

تانک‌های اسرائیل به ۲۰ کیلومتری دمشق رسیدند

در سایه بی ثباتی داخلی در سوریه و سکوت گروهک‌های تروریستی، رژیم صهیونیستی به تجاوز خود در خاک سوریه ادامه می‌دهد.
تانک‌های اسرائیل به ۲۰ کیلومتری دمشق رسیدند

مخاطب۲۴- خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که اشغالگران صهیونیست در حومه جنوبی ریف دمشق نزدیک مرز‌های لبنان پیشروی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، روستای حینه توسط این عناصر اشغال شده و آنها به نزدیکی خان الشیخ رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید

خبرنگار شبکه المیادین تاکید کرد که تانک‌های رژیم صهیونیستی در سه کیلومتری شهر قطنا واقع در حومه جنوبی ریف دمشق و ۲۰ کیلومتری پایتخت سوریه قرار گرفته‌اند.

منابع میدانی اعلام کردند که روستا‌ها و مناطق عرنه، بقعسم، الریمه، حینه، قلعه جندل، الحسینیه و جیاتا الخشب در ریف دمشق اشغال شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که ۹ روستا در حومه جنوبی ریف دمشق به اشغال صهیونیست‌ها درآمده است. این در حالی است که گروهک‌های تروریستی هیچ واکنشی به تجاوزات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه سوریه که بی سابقه بوده است نشان نداده‌اند.

برچسب ها: صهیونیست
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
برگزیده
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر