کد خبر: ۵۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

سخنگوی دولت: نیازمند گفت‌و‌گو با دنیا هستیم

سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه اقتصاد علم استف همان‌طور که مهندسی، روابط بین‌الملل و پزشکی علم است، اظهار کرد: «ما باید این علوم را درک کنیم و بدانیم نمی‌توانیم در بسیاری از موضوعات بدون بکارگیری ظرفیت‌های بین‌المللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.»
سخنگوی دولت: نیازمند گفت‌و‌گو با دنیا هستیم

مخاطب ۲۴- فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه ملی مهارت دکتر شریعتی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، اظهار کرد: ما اگر با یکدیگر حرف نزنیم مشکلات حل نخواهد شد. حرف زدن گوش شنوا می‌خواهد و فقط به معنای باز کردن دهان نیست. حرف زدن جایی به معنای بستن دهان و سکوت کردن و شنیدن است. اگر درست نشنویم، درست حرف نخواهیم زد؛ گفت‌و‌گو حلال مسائل در جامعه است.

وی با طرح این پرسش که چرا دولت مجبور به قطع برق مقطعی شد، اظهار کرد: ما برای نیروگاه‌هایمان نیاز به سوزاندن سوخت داریم. نیروگاه باید سوخت بسوزاند که پره‌های توربین بگردد تا از طریق آن بتواند برق تولید کند. ذخایر گازوئیل طبق اعلام وزیر نفت در اول شهریور ۱۴۰۳، بین ۴۰ تا ۴۵ درصد بوده است که این میزان یعنی حدود ۶۰ یا حداقل ۵۵ درصد نسبت به سال پیش ذخیره کمتری داشته‌ایم.

سخنگوی دولت یادآور شد: عدد به ما دروغ نمی‌گوید؛ جمعیت زیادتر شده است و انشعابات گاز بیشتر شدند و میزان مصرف بالاتر رفته است. مردم صدای ما را نمی‌شنوند وقتی می‌گوییم به ازای هر ۱ درجه افزایش دمای خانه‌های ما چند میلیون مترمکعب باید گاز بیشتری بسوزانیم.

بیشتر بخوانید

مهاجرانی گفت: مردم صدای ما را نمی‌شنوند بنابراین صرفه‌جویی نمی‌کنند و طبیعی است که به هرحال باید به شکلی این ظرفیت مدیریت شود. ما که نمی‌توانیم کل کشور را در خاموشی ببریم، ولی به هر حال اگر پالایشگاه بخواهد کار کند باید سوخت داشته باشد.

وی ادامه داد: وقتی ذخایر کم بوده است. وقتی ذخایر گازوئیل ما خالی است چه کار کنیم؟ مگر راه دیگری داریم؟ وقتی میزان مصرف سوخت خانگی ۷۵ درصد از میزان مصرف تولید گاز را در بر می‌گیرد، چه کار کنیم؟ راهی جز این نداریم و شاید مجبور شویم تصمیمات سخت‌تر از این هم بگیریم.

سخنگوی دولت تأکید کرد: اقتصاد علم است همانطور که مهندسی و روابط بین‌الملل و پزشکی علم است. ما باید این علوم را درک کنیم. ما نمی‌توانیم در بسیاری از موضوعات بدون به‌کارگیری ظرفیت‌های بین‌المللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر