کد خبر: ۵۴۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
مدیرعامل گروه سایپا در اولین روز کاری و در بازدید از خطوط تولید عنوان کرد:

افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصولات سایپا در دستور کار است

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: با همراهی و همدلی خانواده بزرگ گروه سایپا می‌توان در تولید خودرو به رشد تیراژ و ارتقای کیفیت دست یافت.
افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصولات سایپا در دستور کار است

مخاطب24:علی شیخ زاده، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران ارشد سایپا در اولین روز کاری خود، با حضور در مرقد مطهر شهید گمنام این شرکت، با نثار گل و خواندن فاتحه ضمن تجدید بیعت با شهدای کشور به مقام شامخ این شهید گمنام و تمام شهدای ایران اسلامی، ادای احترام کرد.

در ادامه مدیرعامل گروه سایپا از خطوط تولید سایپا بازدید کرد و در جریان فرآیند تولید قرار گرفت؛ در این بازدید ضمن گفت‌وگوی صمیمانه با کارگران خط تولید بر تلاش و همدلی بیشتر به منظور ایجاد شرایط تولید مناسب و با ثبات تاکید کرد.

شیخ زاده با بیان اینکه با همت همه همکاران باید تلاش کرد تا در حوزه تولید به شرایط خوبی برسیم، افزود: افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصولات می‌تواند تاثیر بسزایی در تمامی شرایط داشته باشد به نحوی که باعث افزایش رضایت مندی مردم، ذی نفعان و کارکنان شود و در این مسیر قطعا شعار سال که جهش تولید است، محقق خواهد شد.

وی افزود: با ایجاد شرایط مناسب تولید، بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی کارکنان نیز در دستور کار قرار دارد و با همکاری و تلاش به زودی شرایط مطلوب در گروه سایپا ایجاد خواهد شد.

برچسب ها: سایپا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.