کد خبر: ۵۴۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌و‌گو با شهر بورس:

قانون جهش تولید با افزایش سرمایه بانک مسکن محقق می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: سیاست‌های برنامه توسعه هفتم و قانون جهش تولید مسکن با افزایش سرمایه بانک مسکن قابل تحقق است.
قانون جهش تولید با افزایش سرمایه بانک مسکن محقق می‌شود

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :شهباز حسن پور نماینده کرمان و راهور در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با شهر بورس، درباره تاثیر افزایش سرمایه بانک مسکن در توسعه بخش مسکن کشور گفت: مجلس شورای اسلامی آماده همکاری با بانک مسکن برای تحقق اهداف قانون برنامه هفتم توسعه و همچنین اهداف ترسیم شده در قانون جهش تولید مسکن است.

وی افزود: اولین عامل در ساخت و ساز مسکن و تحقق این قوانین، منابع مالی و اعطای تسهیلات مناسب به بخش مسکن است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بودجه سالانه برای ساخت و ساز مسکن اعتبار مشخصی در نظر گرفته می‌شود، افزود: امسال هم در لایحه بودجه برای افزایش سرمایه بانک‌ها بخصوص بانک مسکن اعتبار خوبی در نظر گرفته شد که امیدواریم این اعتبار به موقع تخصیص یابد.

حسن پور با اشاره به تکلیف قانونی بانک‌ها برای تخصیص تسهیلات به بخش مسکن گفت: بانک‌ها موظف بودند ۲۰ درصد تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند، اما متاسفانه اکثر آنها این قانون را رعایت نکردند.

وی اضافه کرد: حتی برخی بانک‌ها هیچ تسهیلاتی به بخش مسکن ندادند و اعلام می‌کنند در این زمینه مسئولیتی ندارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک‌ها باید بیشتر به بانکی داده شود که بیشترین تسهیلات بانکی را به بخش مسکن داده است.

حسن پور گفت: بر اساس گزارش مسئولان بانک مسکن به مجلس و نمایندگان، این بانک رتبه اول تخصیص اعتبار به بخش مسکن را دارد.

وی در خصوص چشم انداز اجرای افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: قطعا با افزایش سرمایه بانک مسکن، قدرت وام دهی این بانک بیشتر می‌شود و ما چشم انداز آن را در رونق ساخت و ساز و افزایش تولید مسکن خواهیم دید.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر