کد خبر: ۵۴۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

بازدید سرزده دکتر پزشکیان از خیریه بهشت امام رضا (ع)

رئیس جمهور پیش از ظهر امروز ضمن بازدید از یکی از مراکز ۹ گانه نگهداری از معلولین بی‌سرپرست بهشت امام رضا (ع)، دستوراتی برای پیگیری و رفع مشکلات و نیاز توان‌جویان صادر کرد.
بازدید سرزده دکتر پزشکیان از خیریه بهشت امام رضا (ع)

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز جمعه با همراهی دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور و دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی از یکی از مراکز ۹ گانه بهشت امام رضا (ع) ویژه نگهداری از معلولین بی‌سرپرست بازدید کرد.

رئیس جمهور در جریان بازدید از این مرکز در فضایی صمیمی پای درد و دل توان‌جویان و مسئولین خیریه بهشت امام رضا (ع) نشست و در جریان مسایل و مشکلات آنان در زمینه اشتغال، مسکن، امکانات متناسب برای فعالیت‌های ورزش و هنری، متناسب‌سازی محیط جامعه، آموزش به‌روز و مناسب توان‌جویان، کمک به توانمندسازی معلولین برای ورود به جامعه و صدور مجوز برای توسعه مراکز بهداشتی و درمانی توان‌جویان بی‌سرپرست قرار گرفت.

خیریه بهشت امام رضا (ع) در حال حاضر در مراکز ۹ گانه خود پذیرایی بیش از ۵۰۰ توان‌جوی بی‌سرپرست و سالمند رها شده است و به آنان خدمات متنوع درمانی و ورزشی از جمله دندانپزشکی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و همچنین استخر و باشگاه بدنسازی به صورت رایگان ارائه می‌دهد.

دکتر پزشکیان در سخنانی در جمع توان‌جویان این مرکز با بیان اینکه تحقق عدالت، شعار محوری دولت چهاردهم و یکی از مصادیق آن حمایت از توان‌جویان است، بر اهتمام ویژه دولت نسبت به پیگیری و رفع مشکلات آنان تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین ناظر به درخواست‌ها و مطالبات توان‌جویان به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد علاوه بر پیگری موضوع اشتغال و مسکن توان‌جویان، در اسرع وقت نسبت به تدوین طرح ادغام مدارس استثنایی با مدارس عادی و همچنین تسهیل زندگی بیماران فلت بک (بدون ستون فقرات) با استفاده از الگو‌ها و تجربیات موفق بین‌المللی اقدام کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر