کد خبر: ۵۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۵

خطر استفاده از فویل آلومینیومی برای خوراکی‌ها

کارشناسان نسبت به استفاده از فویل آلومینیومی برای نگهداری مواد غذایی هشدار دادند.

مخاطب۲۴- کارشناسان نسبت به استفاده از فویل آلومینیومی برای نگهداری از مواد غذایی هشدار داده‌اند؛ زیرا محافظت کافی را در برابر رشد باکتری‌هایی که باعث مسمومیت غذایی می‌شوند، ایجاد نمی‌کند.

دکتر Zachary Cartwright، دانشمند مواد غذایی در Aqualab در شیکاگو، گفت: فویل آلومینیومی نمی‌تواند یک مهر و موم هوا ایجاد کند و اجازه می‌دهد اکسیژن و هوا به غذا برسند که باعث رشد میکروب‌های مضر می‌شوند.

بر خلاف ظروف پلاستیکی هواگیر که محیطی را ایجاد می‌کنند که از رسیدن اکسیژن به غذا جلوگیری می‌کند، فویل آلومینیومی این قابلیت را ندارد.

وی توضیح می‌دهد: فویل آلومینیومی به طور طبیعی چسبنده نیست و به طور کامل به سطوح نمی‌چسبد و این باعث می‌شود در محافظت از مواد غذایی بی تاثیر باشد.

به گفته کارشناسان، خوردن باقی‌مانده مواد غذایی پیچیده شده در فویل آلومینیومی می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی شود و زندگی فرد را در معرض خطر قرار دهد.

او تاکید می‌کند که بهترین گزینه‌ها ظروف پلاستیکی قابل مهر و موم، کیسه‌های پلاستیکی یا حتی بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی هستند؛ زیرا این گزینه‌ها یک مهر و موم محکم را تضمین می‌کنند که به کاهش خطر رشد باکتری کمک می‌کند.

میکروب‌های خطرناکی که ممکن است روی غذا رشد کنند عبارتند از استافیلوکوک که سمومی تولید می‌کند که منجر به مسمومیت غذایی می‌شود و باسیلوس سرئوس که ممکن است باعث استفراغ و اسهال شود. نگهداری نامناسب همچنین خطر رشد باکتری‌های کلستریدیوم بوتولینوم و لیستریا مونوسیتوژنز را افزایش می‌دهد که می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی به خصوص در افراد با سیستم ایمنی ضعیف یا افراد مسن شود.

این پزشک اضافه کرد که آلومینیوم ممکن است با غذا‌های اسیدی یا نمکی مانند سس گوجه‌فرنگی واکنش نشان دهد و باعث نشت مواد سمی به غذا شود. مصرف طولانی مدت آلومینیوم با برخی اختلالات عصبی سمی و آسیب به کلیه‌ها، کبد و استخوان‌ها مرتبط است.

پروفسور پریمروز فریستون، مدرس میکروبیولوژی بالینی در دانشگاه لستر نیز بر اهمیت استفاده از ظروف بدون هوا برای نگهداری زباله‌های مواد غذایی تاکید کرد. وی توضیح داد که دمای معمول یخچال بین ۳ تا ۵ درجه سانتی‌گراد ممکن است از رشد برخی میکروب‌ها جلوگیری نکند و این نشان می‌دهد که انجماد، گزینه ایمن تری برای نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی‌تر است.

 

 

برچسب ها: مسمومیت غذایی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.