کد خبر: ۵۴۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳

خبر جدید درباره قانون برگزاری تجمعات

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزارت کشور، گفت: دولت به هیچ وجه اعتقاد ندارد که با دید امنیتی به پدیده‌های اجتماعی و سیاسی نگاه کند و این تأکید وزیر کشور بوده و به همه استانداران هم ابلاغ شده است.
خبر جدید درباره قانون برگزاری تجمعات

مخاطب۲۴- علی زینی‌وند معاون سیاسی وزارت کشور، درباره شاخص‌های انتخاب استانداران در راستای وفاق ملی گفت: ما یک شاخص‌هایی را تدوین کردیم که از جمله آن شاخص‌ها می‌توان به اجماع‌سازی، ایجاد وفاق و شاخصه‌هایی که این وفاق را تقویت کند، اشاره کرد و تا جایی که امکان داشت با وسواس و دقت کامل آن شاخص‌ها را در انتصاب استانداران لحاظ کردیم؛ بنابراین در انتصاب استانداران با موضوع وفاق، خیلی از این موارد قابل رؤیت و ارزیابی است.

وی گفت: موضوع بعدی عملکرد استانداران است که باز شاخص‌هایی براساس سیاست‌های دولت وفاق ملی تدوین شده و آقای وزیر دستور داده که عملکرد استانداران را با این شاخص‌ها به صورت یکساله بررسی کنیم. در طول یکسال تا جایی که امکان داشته باشد اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد و هم به خود استانداران موارد گفته می‌شود تا اگر ضعفی در این زمینه بوده حتما جبران و برطرف شود.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به این سوال که در سال‌های گذشته وقتی یک معضل اجتماعی رخ می‌داد با آن بحران به شکل امنیتی برخورد می‌شد. برای آنکه از رویکرد امنیتی جلوگیری شده و به شکل اجتماعی با آن برخورد شود چه تدابیری اندیشیده شده است، گفت: این سیاست دولت است که به هیچ‌وجه پدیده‌های اجتماعی را حتی سیاسی نکنیم چه برسد به امنیتی. اتفاقا برعکس، وزیر کشور در استراتژی مدیریت استان‌ها اعلام کرده که نهایتا تلاش شود تا آنجا که امکان آن وجود دارد پدیده‌های امنیتی را به حوزه سیاسی آورده و تبدیل به موضوع سیاسی کرده و موضوع سیاسی را هم به موضوعات اجتماعی تبدیل کنیم. چون هرچه موضوعات را به حوزه‌های نرم و اجتماعی بیاوریم، با مشارکت مردم راحت‌تر قابل حل و فصل هستند.

وی یادآور شد: یک حوزه‌هایی هم حوزه‌های سخت و امنیتی هستند که مربوط به مسائل امنیتی کشور بوده که همه توافق دارند در حوزه‌های امنیتی حل و فصل شوند. اما دولت به هیچ وجه اعتقاد ندارد که با دید امنیتی به پدیده‌های اجتماعی و سیاسی نگاه کند و این تأکید وزیر کشور بوده و به همه استانداران هم ابلاغ شده است.

زینی‌وند در پاسخ به این سوال که اصل ۲۷ قانون اساسی به قانون آزادی تجمعات اشاره دارد، رویکرد وزارت کشور برای برپایی تجمعات اعتراضی چیست آیا نیاز به مصوبه جدید از مجلس داریم یا با همان مصوبه مجوز اعتراضات صادر خواهد شد، گفت: اصل ۲۷ که اصل مصرح قانون اساسی است و همه به آن توجه دارند.

ولی بعضی جا‌ها که در دوره‌های گذشته به بهانه‌ای تجمعاتی پیش آمد، در همان دولت قبل تصمیم گرفته شد که یک دستورالعمل، طرح یا مصوبه‌ای برای چگونگی اجرای تجمعات ذیل همان اصل ۲۷ قانون اساسی ایجاد شود. کار‌هایی انجام شده، دولت یک لایحه را در دست بررسی دارد و مجلس همزمان طرحی را بررسی می‌کند. وزارت کشور هم در حال حاضر به آن ورود کرده و نقش فعالی در تدوین آن طرح و لایحه ایفا می‌کند. امیدواریم به یک جمع‌بندی برسیم و به صورت یک دستورالعمل مبنایی برای تجمعات و گردهمایی‌ها ایجاد شود. جزئیاتی درباره آن نداریم، زیرا هنوز تصویب نشده و فعلا در حد پیشنهاد است.

برچسب ها: وزارت کشور
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.