کد خبر: ۵۴۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

ستاد امر به معروف از پزشکیان عذرخواهی کرد

همانگونه که بار‌ها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را مؤظف به یاری دولت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، به ویژه تحقق شعار‌هایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، می‌داند و از هر گونه دوقطبی‌سازی و اظهارنظر‌های نسنجیده پرهیز می‌کند.
ستاد امر به معروف از پزشکیان عذرخواهی کرد

مخاطب۲۴- ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اطلاعیه‌ای که به انصاف نیوز ارسال کرده است، نوشت: مطلب منتشر شده از سوی یکی از کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، صرفا بازنمود نظرات شخصی ایشان بوده و ستاد امر به معروف کشور، ضمن رد چنین مطلبی، اعلام می‌دارد که به عنوان یک نهاد فراجناحی، همواره شان فریضتین را اجل از مسائل جناحی و دسته‌بندی‌های سیاسی رایج می‌داند.

بیشتر بخوانید

این ستاد برای رئیس جمهور محترم که منتخب مردم است، احترام ویژه‌ای قائل است و ضمن عذرخواهی از ایشان و مردم شریف، اعلام می‌دارد فرد منتشرکننده مطلب از این پس در ستاد هیچ سمتی نخواهد داشت

همانگونه که بار‌ها اعلام شده، ستاد امر به معروف خود را مؤظف به یاری دولت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، به ویژه تحقق شعار‌هایی همانند «عدالت محوری» و «صداقت با مردم»، می‌داند و از هر گونه دوقطبی‌سازی و اظهارنظر‌های نسنجیده پرهیز می‌کند

ستاد امر به معروف ضمن عذرخواهی از رئیس جمهور، مهری دارستانی را اخراج کرد.

توئیتی که دارستانی منتشر کرد:

ستاد امر به معروف از پزشکیان عذرخواهی کرد

برچسب ها: امر به معروف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت
دولت درباره اصلاح قیمت بنزین هنوز تصمیم نهایی نگرفته است؛ سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری ثابت مانده و نرخ سوم غیرسهمیه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری
معاون امور حقوقی و بین‌المللی ایران در امور خزر با تأکید بر اهمیت انرژی و شیلات این پهنه آبی، توسعه گردشگری و همکاری مشترک استان‌های ساحلی را ضرورتی راهبردی دانست.
عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است
وزیر خارجه با تأکید بر استراتژیک بودن روابط تهران و مسکو اعلام کرد همکاری با کشور‌های حوزه خزر در حوزه انرژی، ترانزیت و گردشگری در سطحی بی‌سابقه در حال گسترش است.
کارشناس روس: راه توافق با ایران از تجدیدنظر خواهی غرب می‌گذرد کارشناس روس: راه توافق با ایران از تجدیدنظر خواهی غرب می‌گذرد
یک کارشناس برجسته روسی تأکید کرد دستیابی به توافق‌های جدید با ایران تنها زمانی ممکن است که آمریکا و اروپا در مواضع خود بازنگری کرده و انعطاف بیشتری نشان دهند.
تاکید دوباره حزب اتحاد ملت بر حمایت از پزشکیان تاکید دوباره حزب اتحاد ملت بر حمایت از پزشکیان
حزب اتحاد ملت بار دیگر حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد و در عین حال با ابراز نگرانی از افزایش آمار خودکشی‌ها، خواستار مداخله فوری متخصصان برای مهار این بحران شد.
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف گازوئیل؛ زنگ خطر قاچاق سوخت کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف گازوئیل؛ زنگ خطر قاچاق سوخت
معاون وزیر نفت از کاهش روزانه ۴ میلیون لیتر مصرف گازوئیل خبر داد و هشدار داد که قاچاق سوخت، علاوه بر خسارت اقتصادی، پیامدهای اجتماعی و امنیتی گسترده‌ای در مناطق مرزی دارد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر